Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy történt, hogy olyanhoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy történt, hogy olyanhoz vonzódsz, aki párkapcsolatban van?

Figyelt kérdés

Előbb a vonzalom volt és aztán idővel megtudtad, hogy kapcsolatban él vagy már az elején tudtad, hogy nem független, mégis vonzódni kezdtél felé?

És kölcsönös?

2023. szept. 17. 18:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
A foglalt nők szoktak szingli ferfiakba bele szeretni ez az igazsag.
2023. szept. 18. 01:29
 12/14 anonim ***** válasza:

Előbb volt a vonzalom, de mivel párkapcsolatban voltam nem is foglalkoztam vele. Utána megtudtam, hogy párja van, azzal a vonzalom elmúlt, de ahogy kikezdett velem felerősödve jött vissza.

Neki előbb volt a vonzalom, és mire megtudta, hogy párom van már túl erős lett az érzés ahhoz, hogy szó nélkül elengedje.

2023. szept. 18. 06:32
 13/14 A kérdező kommentje:
Azért kérdeztem, mert sokszor olvastam már, hogy amint az illető megtudta, hogy a másik kapcsolatban van, rögtön meg is szűnt irányába a vonzalom. Ezek szerint nem ez a tipikus menetrend.
2023. szept. 18. 07:30
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

#13 Szerintem ez kamu, hogy jó színben tüntesse fel magát.Biztos van ilyen is, de logikusan belegondolva sem ez a jellemző.

Pl. ha kinézel magadnak egy ruhát, amire később kiderül, hogy nincs pénzed, mert túl drága, akkor az nem fog neked kevésbé tetszeni.

2023. szept. 18. 08:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!