Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el? Mondjam el egyaltan?
Friss kapcsolatban vagyok. Par honapos a dolog, de jo menernek tunik.
Regen volt egy fiu haverom akivel nem volt koztunk semmi, de elegge vonzodtam hozza. Par hete ramirt, hogy mizu mert x eve nem beszeltunk. Jo lenne osszefutni esetleg, az meg nekem jo otletnek tunt. Tokre barati volt a beszelgetes online. De nem igazan volt idom, ezert toltam a dolgot. Viszont egyszer csak ugy tunt mintha o mar inkabb randira hivna, etterm, vacsi.. tobb egyeb jelet is adta hogy eleg komoly es randi lesz ez.
Elkezdtem szorongani, hogy most mi lehyen? Nagyon erdekel mint ember, kedveltem es kjvancsi vagyok ra, de nem ugy akarok vele talalozni hogy ez itt akkor egy randi, mert attol buntudatom lenne hogy ot is atverem meg a parom is. Hogyan mondjam ezt el neki, hogy ne randikent nezzen erre? Meg fog sertodni vajon? Azt sem akarom hogy ne talalkozzon akkor inkabb velem, vagy ezt azrrt be kell vallani mint kockazat? Ti minek orulnetek forditva?
Kedves Kérdező!
Hát te nagyon ráérsz tényleg itt egész nap írogatni egy rakat embernek.
További jó szórakozást:)
12, mi van?xd
11,de nem veled harok szoval targytalan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!