Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy mondjam el? Mondjam el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam el? Mondjam el egyaltan?

Figyelt kérdés

Friss kapcsolatban vagyok. Par honapos a dolog, de jo menernek tunik.

Regen volt egy fiu haverom akivel nem volt koztunk semmi, de elegge vonzodtam hozza. Par hete ramirt, hogy mizu mert x eve nem beszeltunk. Jo lenne osszefutni esetleg, az meg nekem jo otletnek tunt. Tokre barati volt a beszelgetes online. De nem igazan volt idom, ezert toltam a dolgot. Viszont egyszer csak ugy tunt mintha o mar inkabb randira hivna, etterm, vacsi.. tobb egyeb jelet is adta hogy eleg komoly es randi lesz ez.

Elkezdtem szorongani, hogy most mi lehyen? Nagyon erdekel mint ember, kedveltem es kjvancsi vagyok ra, de nem ugy akarok vele talalozni hogy ez itt akkor egy randi, mert attol buntudatom lenne hogy ot is atverem meg a parom is. Hogyan mondjam ezt el neki, hogy ne randikent nezzen erre? Meg fog sertodni vajon? Azt sem akarom hogy ne talalkozzon akkor inkabb velem, vagy ezt azrrt be kell vallani mint kockazat? Ti minek orulnetek forditva?

2023. szept. 15. 11:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem ez már a megcsalás előszobája. Tudod, hogy randizni hív és mégsem állítod le. Bocs, de nekem ez nem férne bele. Ha ennyire szorongsz, hogy elmenj-e egy randira (!?), miközben velem vagy együtt, akkor bocs, de részemről ennyi volt, csináld tovább, de nélkülem.
2023. szept. 15. 12:09
 12/15 anonim ***** válasza:
31%

Kedves Kérdező!

Hát te nagyon ráérsz tényleg itt egész nap írogatni egy rakat embernek.

További jó szórakozást:)

2023. szept. 15. 12:11
 13/15 A kérdező kommentje:

12, mi van?xd

11,de nem veled harok szoval targytalan

2023. szept. 15. 12:49
 14/15 anonim ***** válasza:
41%
Megmondod hohy van párod, hidd el nem fog keresni , csak egy bokkeno van te nem szeretned hogy tudja.. tehat meg sem szereted a parod. Friss kapcsolat de mar pattanal a jobb fogasra. Szep.
2023. szept. 15. 14:09
 15/15 anonim ***** válasza:
Te hónapok óta együtt vagy a pároddal, neki meg az exéről vannak a profilján képek? Szakítottak ők egyáltalán?
2023. szept. 15. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!