Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy mondjam el? Mondjam el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam el? Mondjam el egyaltan?

Figyelt kérdés

Friss kapcsolatban vagyok. Par honapos a dolog, de jo menernek tunik.

Regen volt egy fiu haverom akivel nem volt koztunk semmi, de elegge vonzodtam hozza. Par hete ramirt, hogy mizu mert x eve nem beszeltunk. Jo lenne osszefutni esetleg, az meg nekem jo otletnek tunt. Tokre barati volt a beszelgetes online. De nem igazan volt idom, ezert toltam a dolgot. Viszont egyszer csak ugy tunt mintha o mar inkabb randira hivna, etterm, vacsi.. tobb egyeb jelet is adta hogy eleg komoly es randi lesz ez.

Elkezdtem szorongani, hogy most mi lehyen? Nagyon erdekel mint ember, kedveltem es kjvancsi vagyok ra, de nem ugy akarok vele talalozni hogy ez itt akkor egy randi, mert attol buntudatom lenne hogy ot is atverem meg a parom is. Hogyan mondjam ezt el neki, hogy ne randikent nezzen erre? Meg fog sertodni vajon? Azt sem akarom hogy ne talalkozzon akkor inkabb velem, vagy ezt azrrt be kell vallani mint kockazat? Ti minek orulnetek forditva?

2023. szept. 15. 11:01
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Nem tudom, minek csinálod bajt.

Mint írtad, csak átvernéd mindkettőt. Ha érdekel mi van azzal a fiúval, akkor megnézed FB-on.

2023. szept. 15. 11:24
 2/15 anonim ***** válasza:
Tudja egyáltalán, hogy kapcsolatban vagy? Már rég le kellett volna állítanod. Amúgy meg mondd meg neki egyenesen, hogy szívesen találkozol vele, mint barát, de ennyi! Ha megsértődik vagy kiakad, akkor nem kár érte. Párod mit szól?
2023. szept. 15. 11:26
 3/15 A kérdező kommentje:
Megirtam neki.. hogy csak barati talalkozo…kivancsi vagyok mit reagal :O
2023. szept. 15. 11:32
 4/15 A kérdező kommentje:
2, nem tudja, mert szoba se jott es akovel vagyok az fel sem vallal… szoval ezrt fordulhatnak ilyenek elo… ha valakivel beszelgetni kezdek nem azaz elso, hogy szia van pasim. Azert az eleg gaz..
2023. szept. 15. 11:33
 5/15 anonim ***** válasza:
"akovel vagyok az fel sem vallal" - Ez konkrétan mit jelent? Gondolom, nem sokat.
2023. szept. 15. 11:36
 6/15 A kérdező kommentje:

5, Nincs kint, hogy kapcsolatban, se kozoskep pedig keszult mar sok. O aktiv a kozossegi portalokon igy ja erdekes, hogy nem vállal.

Viszont igy meg kapom a ferfiaktol az uziket..

2023. szept. 15. 11:38
 7/15 anonim ***** válasza:
35%

Beszarok az olyannak, hogy "nagyon érdekel, mint ember"

Ne ámítsd magad, te akarsz valamit ettől a fickótól.

2023. szept. 15. 11:40
 8/15 A kérdező kommentje:
7, hm lehet igazad van. Lehet az van, hogy úgy értem az erdekel, hogy hatassal van-e meg ram. Plusz termeszetesen tenyleg erdekel mi van vele. De nincs bennem kifejezett szandek tobbre.
2023. szept. 15. 11:43
 9/15 anonim ***** válasza:
0%

1. az, hogy nem posztol rólad semmit/nincs kint, hogy név szerint veled van kapcsolatban, még nem feltétlen probléma. Nem mindenki szereti kitenni a magánéletét. Ha nyilvánosan fel vagy vállalva (család, barátok előtt), akkor nincs baj.

2. hetek óta beszélsz a kis haveroddal és ez idő alatt egyszer sem jött fel, hogy van kapcsolatod. Bármennyire is nem gondolod, de a képébe hazudsz ennek a srácnak is. A srác azért mondja enny ire a randit, mert teljesen abban a hitben van, hogy te szingli vagy.

2023. szept. 15. 11:53
 10/15 A kérdező kommentje:
9, nem folyamatosan beszeltem vele. Neha-neha, mert van sok egyeb dolgom. Tolodott a talalkozas, mert annyi lett volna eleve, hogy osszefutunk es beszelgetes. Azutan valamiert fordult benne a dolog es tobbet akart. Amugy azt valaszolta, hogy nem randira gondolt o sem. De szerintem ezt mar hiusagbol irta.. sajnalom hogy igy atvertem akkor, de nem gondoltam hogy ez normlis hogy ezt irom azonnal hogy van pasim…soha nem jott ez szoba mert nem a pasim a szemelyisegem. Es igen nekem gaz, hogy nem vallal fel mert exerol meg mindig kint vannak kepek.
2023. szept. 15. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!