Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Igaz,hogy ha valaki elmegy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz,hogy ha valaki elmegy salsa,bachata,kizomba órára akkor a partnerrel szex lesz a vége?

Figyelt kérdés

A párom nem akar velem jönni,de nem is akar elengedni ilyet tanulni,mert idézem "ez mind ba.zós tánc" és ő biztos benne hogy ha én így simulok egy idegen férfihoz akkor annak szex lesz a vége.

Szerintem ez szimpla önkontroll kérdése is. Plusz miért akarnék egyből mást is egy táncpartnertől?

2023. szept. 13. 20:43
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
85%

Én salsáztam, addig a szintig, ameddig én tanultam, semmilyen simulás nem volt benne. A volt párom is táncolt, ő pl. azt mondta, hogy a bachata inkább ilyen közeli testi kontaktos, és amiatt nem volt neki szimpi. Egyébként azt is csinálhatod, hogy elkezdesz tanulni egy táncstílust, aztán ha túl "forró" lesz az ízlésednek, abbahagyod.

Amúgy azt mellékesen megjegyzem, hogy az eddigi tapasztalataim alapján a tánciskola nem annyira a társkeresés mekkája. Nagyon sokan alapból párral jönnek, nagyon sokféle korosztályból vannak, úgyhogy sanszos, hogy kevés lesz a korban hozzád illő, nem mindenki néz ki jól, stb... Ahová régen jártam salsázni, kb. én voltam az egyetlen 30 év alatti, most voltam egy bemutató órán, nagyon sokaknál vagy korkülönbség van, vagy alap higiénia/jó modor nincs az "egyedül érkezők" között, meg nemrég voltam egy másik bemutató órán, ott vannak srácok, akik egyedül jöttek, és jól néznek ki, kb. olyan 5, ebből 3-mal táncoltam, és nem hiszem, hogy én fogom megszabadítani őket a szingliségüktől. :D Tehát ezt csak úgy itt hagyom, hogy nem érdemes azt hinni, hogy ha elmész salsázni, az tele lesz kigyúrt, fiatal, olasz vagy spanyol félistenekkel, akik ráadásul az élet minden egyéb terén is tökéletesek. :D

2023. szept. 13. 21:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!