Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz,hogy ha valaki elmegy salsa,bachata,kizomba órára akkor a partnerrel szex lesz a vége?
A párom nem akar velem jönni,de nem is akar elengedni ilyet tanulni,mert idézem "ez mind ba.zós tánc" és ő biztos benne hogy ha én így simulok egy idegen férfihoz akkor annak szex lesz a vége.
Szerintem ez szimpla önkontroll kérdése is. Plusz miért akarnék egyből mást is egy táncpartnertől?
Dehogy lesz ettől instant tánc.
Ettől függetlenül, téged zavarna, ha a bárodhoz simulna buliban egy ismeretlen csaj?
Az attól függ, hogy néz ki a táncpartnered.
Mint Woody Allen vagy Christopher Russel?
Dehogy igaz. Én is jártam salsára, mert ugyan az volt megbeszélve, h együtt megyünk férjemmel, de végül nem akart jönni. Soha semmi nem történt a táncpartnerem és köztem, mivel a férjem szeretem.
A bachatára viszont már eljött velem, azt mondta az simulósabb, oda nem örülne, ha egyedül mennék. Viszont én örültem neki h jött és együtt tanultunk, mókás volt. :)
"nem is akar elengedni ilyet tanulni"
Nem kell téged "elengedni" Te hívtad, ő nem megy. Ennyi. Ha nem akar veled bazós táncot tanulni, akkor egyedül kell menned.
"A párom nem akar velem jönni, (...) mert idézem "ez mind ba.zós tánc"
???
Akkor nem akar veled ... ?....
Akkor nála mit jelent az, hogy a párod?
Kérdezd már meg!
Nekem úgy tűnik, hogy te sem bízol magadban. De amúgy itt
felesleges feltenni ezt a kérdést. Itt mindenki hűséges.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!