Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogos az amit a párom anyja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos az amit a párom anyja csinál? Tényleg én dramatizálom túl?

Figyelt kérdés
A páromnak 5 éve volt egy barátnője aki nagyon összetörte. Egy buli után csalta meg mondván hogy nem foglalkozik vele soha. A lány ma már elvan jegyezve és lett egy gyere (rohadt idegesítő még mindig). A párom facebook oldaláról 4 hónapja tiltottam le mert minek ismerőse... azóta visszatiltotta. Már ezen is kiakadtam de aztán jött a sokk. A lány profilt váltott ahol a fiával vanés a párom ANYJA belikolta!!! Nem értem mit barátkoznak... Nagyon szarul esik de amikor felhoztam a páromnak azt mondta ők ketten nagyon jóban voltak az anyjával sokat sütött a lány főzött bevásárolt amikor náluk volt és rengeteget lelkiztek. A szakítás ellenére az anyja nagyon kedveli még most is ezért likolja mimdig. Nekem egy kėpem sem likolja, sőt ha fent vagyok hozzám sem szól. Csak szerintem bunkóság ez?! Azóta bejelöltem a lányt hogy vegye észre magát és hagyja békén a párom családját és törölje őket az ismerősei közül de semmi. Undoritó kis rib*ncos csajszi...
2023. szept. 13. 13:40
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Elírtam 18 vagyok. Gyorsan pötyögtem. Azért itt van mert ebbe a korosztályba tartozok. Egyáltalán nem vagyok gyerek.
2023. szept. 13. 14:06
 12/23 anonim ***** válasza:
87%
Pedig a viselkedésed nagyon nem az érettséget sugározza belőled, lehetsz igazából akárhány éves.
2023. szept. 13. 14:13
 13/23 anonim ***** válasza:
90%

Teljesen feleslegesen hisztizel.

Az meg a másik, hogy nem a közösségi oldalon kell az életünket élni. És akkor mi van ha az anyós meg az a csaj jóban maradtak??! A lényeg az, hogy a párod meg az a csaj ne írogassanak egymásnak.

Betegesen féltékeny vagy! Ez egy újkori betegség, a likeok. Nagyon gyerekesen viselkedsz és feleslegesen hisztizel. Ha ezt nem hagyod abba rögtön, akkor nagyon gyorsan vége lesz ennek a kapcsolatnak. Annak a másik csajnak gyerek van, másik párja van. Kvázi egy család. Nincs ideje a csajnak mással foglalkozni.

2023. szept. 13. 14:27
 14/23 anonim ***** válasza:
87%
Abban teljesen igazad van, hogy ha a párod édesanyja nézegeti és lájkolgatja a volt csajszit rád meg rád sem hederít, az egyértelmű jele annak, hogy egyáltalán nem csíp téged! De ezen nem akkor fogsz tudni változtatni ha hisztikézel, hanem ha a jó tulajdonságaiddal eléred, hogy megkedveljen téged. Ha nem sikerül és ráadásul a párod is kötődik a volt nőjéhez akkor amikor már veled van, akkor meg lehet azon kellene elgondolkodnod valóban van e neked helyed abban a kapcsolatban. Mindenesetre az amit most művelsz annak nemhogy nincs értelme de még unszimpatikussá tehet téged az anyósod és mindenki szemében és nem érsz el vele semmit. Viszont magad alatt vágod a fát vele.
2023. szept. 13. 14:46
 15/23 anonim ***** válasza:
90%

"utcán ha látom direkt hangosan nevetek rajta de ő le se szarja csak ilyen flegmán rám néz."

Ez nagyon szánalmas és gyerekes viselkedés... meg ez az egész hisztérikus vergődés...

2023. szept. 13. 14:52
 16/23 anonim ***** válasza:
81%
Az én férjem exnője van hasonló értelmi és érzelmi színvonalon, utcán pofavágás, fintorgás, nemköszönés, sms-ek írogatása, ármánykodás... csak ő már 41 éves. Lehet te se növöd ki. Kár lenne érted.
2023. szept. 13. 15:01
 17/23 anonim ***** válasza:
98%
szerintem szedd össze kicsit magad és tedd rendbe az önbizalmad, mert így hamar elfogod üldözni a párodat…ha tetszik, ha nem, az a lány a párod élete része volt valamikor. Én is jóban vagyok az exem anyukájával, likeoljuk egymás képeit. Mert az exemmel szakítottam, nem az anyukájával.
2023. szept. 13. 15:05
 18/23 anonim ***** válasza:
90%
Kérdező, én konrétan röhögök rajtad 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
2023. szept. 13. 15:08
 19/23 anonim ***** válasza:
41%
Fogadjunk, hogy nő vagy.
2023. szept. 13. 15:42
 20/23 anonim ***** válasza:
91%
Vigyázz mert ha a párod észreveszi mekkora hányadék vagy akkor belőled is hamar ex lesz 😂😂
2023. szept. 13. 16:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!