Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos az amit a párom anyja csinál? Tényleg én
dramatizálom túl?
Szánalmas hisztis 3.14csa vagy.
2023. szept. 13. 13:43
Szerintem te dramatizálod túl. Ne haragudj, hogy nem veled értek egyet, de a párod most veled van és nem véletlenül. Ők már 5 éve szakítottak, a lány ráadásul teljes mértékben túllépett a párodon. Szerintem értékes időt és energiát veszel el magadtól, ha erre szánod a figyelmed. Felesleges.
2023. szept. 13. 13:44
Igen Te dramatizálod túl. Azon kívül, hogy nem értem, hogy mi közöd van hozzá, hogy kinek ki az ismerőse és mit lájkol még azt sem értem, hogy milyen alapon tiltogatsz te le embereket más profilján. A párod helyében már nem lennék a párod, mert egy kontroll mániás idióta vagy. Okod erre maximum akkor lenne ha az ex bármilyen hatással lenne a jelenlegi kapcsolatodra, de erről nem írtál. Javaslom pszichológus felkeresését, hogy kitaláljátok, hogy felnőtt ember létedre miért lájkokban méred az emberi kapcsolatok minőségét. Amúgy meg számodra is adott a lehetőség, hogy jóban legyél az anyóssal.
2023. szept. 13. 13:49
4/23 A kérdező kommentje:
Nyílván hatással van a kapcsolatomra mert visszatiltja! Miért tiltaná vissza a lányt ha nem azért mert még látni akarja...
Hogyan legyek vele jóban ha velem nem áll szóba? Én nem tudom magam a seggébe benyalni úgy ahogy ő tette. Nem fogok fozocskezni...
Szerintem ő sem lépett tovább mert ha igen akkor miért igazolt volna vissza úgy hogy csak közös képek vannak kint. Nyílván mert kiváncsi a kapcsolatunkra szerintem meg a páromra.
Próbálom vele éreztetni hogy gáz, utcán ha látom direkt hangosan nevetek rajta de ő le se szarja csak ilyen flegmán rám néz.
A párom facebook oldaláról 4 hónapja tiltottam le mert minek ismerőse... azóta visszatiltotta.
Miért nyúlsz bele más fészbúkjába?
Miért akarod leendő anyóspajtást is irányítani, kit-mit likeolhat?
A csaj vegye észre magát...?? Neked kéne magad észrevenni. Beteges amit csinálsz.
2023. szept. 13. 13:56
Hány éves vagy, 14? Ha igen, akkor semmi gond, majd kinövöd ezt a korszakot. Ha több, akkor elég komoly bajok vannak a fejedben és sürgősen állítanod kellene magadon. Próbálj meg a való világban élni a facebook helyett.
2023. szept. 13. 13:56
Szerintem érdemes lenne egy pszichológust felkeresned, mert baromi nagy önértékelési problémáid lehetnek.
2023. szept. 13. 13:58
8/23 A kérdező kommentje:
17 vagyok nem vagyok már dedós. A párom 23 a lány 22.
Flegmán néz rád? Örülj, hogy a mentőt nem hívja rád, hogy bevigyenek a pszichiátriára, mert szemmel láthatóan nem vagy normális.
2023. szept. 13. 13:59
Miért van ez a kérdés felnőtt párkapcsolatok kategóriában? Kérdező, gyerek vagy még és úgy is viselkedsz.
2023. szept. 13. 14:00
Kapcsolódó kérdések: