Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedek egy ferfivel akinek gyereke van, a gyerek anyja megtudta hogy ismerkedunk es nem engedi emiatt hogy lassa a gyereket a ferfi. Mit kellene tennem? Lepjek ki ebbol az egeszbol még most?
Nincsenek egyutt 9 honapja a gyerek még kicsi, 2 eves sincs.
Nem tudom hogyan, de a no megtudta hogy ismerkedik velem, es nem engedi a ferfinek, hogy lassa a gyereket. Mar 2 hete.
Nagyon rossz erzeseim vannak, eleve az, hogy ilyen parja volt ennek a fiunak, hogy ilyen szemelyisege van a gyereke anyjanak, sokat elmond a fiurol..
Es egyutt voltak 6 evig.
Mit kellene tennem?
En ugy gondolom, semmi koze a nonek hozza, hogy a ferfi kivel ismerkedik, mar nincsenek egyutt es en ugysem megyek a gyerek kozelebe még, ha meg nem lepett tul az nem jelenti azt, hogy eltithatja a gyereket az apjatol az o lelki gondjai miatt.
2. Igen, elkuldte nekem a beszelgest is amiben irja a no hogy nem lathatja a gyereket, es megszunt a gyerekevel a kapcsolat orokke
Ezt még leirni is fura volt, nem tudom hogy hogy gondolja ezt az a no
De elerte amit akart
Saját érdekedben jobb, ha most kilépsz a kapcsolatból.
Az exe mindig közöttetek fog állni.
9. Nem
Konyorog nekem.
Itt aki le akar pattintani az a volt feleseg. De amugy nem volt feleseg, nem voltak osszehazasodva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!