Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedek egy ferfivel akinek gyereke van, a gyerek anyja megtudta hogy ismerkedunk es nem engedi emiatt hogy lassa a gyereket a ferfi. Mit kellene tennem? Lepjek ki ebbol az egeszbol még most?
Nincsenek egyutt 9 honapja a gyerek még kicsi, 2 eves sincs.
Nem tudom hogyan, de a no megtudta hogy ismerkedik velem, es nem engedi a ferfinek, hogy lassa a gyereket. Mar 2 hete.
Nagyon rossz erzeseim vannak, eleve az, hogy ilyen parja volt ennek a fiunak, hogy ilyen szemelyisege van a gyereke anyjanak, sokat elmond a fiurol..
Es egyutt voltak 6 evig.
Mit kellene tennem?
En ugy gondolom, semmi koze a nonek hozza, hogy a ferfi kivel ismerkedik, mar nincsenek egyutt es en ugysem megyek a gyerek kozelebe még, ha meg nem lepett tul az nem jelenti azt, hogy eltithatja a gyereket az apjatol az o lelki gondjai miatt.
3as válaszodban sok mindent megválaszoltál magadnak.
Amúgy menekűlj!
Az ex feleség kezében lesz az ütőkártya mindig. Itt olvastam,vagy valaki mesélte?...kb ha az ex unatkozott mindig ugrasztotta a pasit hogy a gyereknek hozzon már ezt vagy azt, mert beteg és hogy hagyja otthon:).
Már volt tegnap is kérdésed és én akkor is mondtam, hogy ki kéne nyitnod a saját szemed és kiszállni.
Kinek kell ez a probléma?
Egyrészről nekem bűzlik nagyon a dolog,mert tapasztaltam már olyat,hogy alapvetően a pasassal volt a probléma és kissé másképpen festette le a dolgokat,mint amilyenek valójában.Nem miattam féltették a gyerekét tőle konkrétan,hanem az ő személyiségé,cselekedetei miatt.Például senki sem szívesen engedné közel még a közös gyermeket sem,ha egy krónikus hazudozó,drogos alkoholistáról van szó... és itt ez történt.A vele való afférom mindössze olaj volt a tűzre,de nem kifejezetten rám haragudtak vagy velem volt a gond,mint utólag kiderült.Nyilván maga a válás is egy folyamat része volt.
Szóval,azért érdemes odafigyelned,mi történik az illető körül, hiszen általában minden okkal történik, akár egy eltiltás is.
Mondhatja egyébként egyik nap akár azt is, hogy mennyire szeret, aztán a háttérben akármi történhet, exnek könyörgéstől kezdve a csillagos égig.
Ebből a kapcsolatból most kell kilépni, és független, gyerektelen társat keresni.
N
Hát, elég furcsa történet. Nyilván nem azt mondom, hogy törje rá a volt párjára az ajtót, és tépje ki a gyereket a kezéből, de önkényesen nem dönthet úgy egy anya, hogy az apának nincsenek jogai. Ha nem tartja be a láthatást, akkor a pasinak bírósághoz kéne fordulnia, ha valóban akarja látni azt a gyereket. Én sem zárnám ki, hogy van vmi vaj a füle mögött, ha meg csak szimplán ilyen pipogya, az is baj. Önmagában azt el tudom képzelni a nő részéről, hogy valóban a féltékenység miatt csinálja, de még egyszer leírom, a pasi reakciója furcsa, hogy csak nyavalyog, de a tettek szintjén beletörődik.
Jó kérdés, hogy mit csinálj, de ha nagyon az elején van (ismerkedést írtál), és még nincsenek érzelmek, lehet, hogy jobb lenne most dobbantani. Ha van már valami, akkor várnék még, hogy mi bontakozik ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!