Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig nem késő elkezdeni az életet? (házasság, gyerek, stb..)
Hagyjuk a sablon szöveget, hogy soha nem késő. Például én nem hiszem, hogy normális 40 évesen vállalni az első gyereket...
Szerintetek meddig optimális házasodni, gyereket vállalni, házat venni?
Kezdem úgy érezni, hogy kifutok az időből. 28 éves vagyok és nem igazán látok esélyt már megtalálni a hozzám való nőt.
Köszönöm a gyors válaszokat!
Igazából csak az csüggeszt el, hogy körülöttem szinte mindenkinek van párkapcsolata. Nyilván nem látok ezekbe bele, de legalább van, aki várja otthon. Én kb. 4 éve úgy jövök haza, hogy senkit nem érdekel, hogy mi van velem...
Volt hosszabb kapcsolatom, akkor nem álltam készen. 20-24 éves koromban, még élni akartam.
Most meg itt vagyok egyedül, de nem találok társat egy ideje...
Én most vagyok 21. Ideális SZÁMOMRA valahogy 25-30 között lenne az esküvő meg az első gyerek. De sokkal fontosabb az, hogy meglegyenek a megfelelő körülmények, pl szerető szülők, stabil anyagi helyzet stb. Ez most reálisnak látszik, amennyire ilyen távlatból ezt sejteni lehet, de boldogok vagyunk a párommal, alig várom, hogy együtt öregedjünk meg, illetve a karrierutunk is olyan irányba halad, hogy reális legyen az ilyesmi.
Azt látom, hogy vannak, leginkább a 30 körüliek, akik megházasodnak, de csak azért mennek hozzá a párjukhoz, mert épp ő az, aki mellett annyi idősek és nem kifejezetten rossz a kapcsolat. Pánikolnak, mert "ketyeg a biológiai óra". Egyrészt érthető, de nagyon fontos, hogy ha találsz valakit, akkor tényleg őt akard és ne csak egy feleséget. Ne menjen az időkeret a minőség rovására.
Szerintem nincs semmi gond azzal, ha valaki 40 évesen kezdi ezt. Teljesen általános ma már. Sok ilyet ismerek én is. Én szeretnék fiatalon családot alapítani, de nem kell mindenkinek. Mint ahogy én szeretnék szülni, de nem gondolom, hogy minden nőnek kötelessége. Én szeretnék diplomát, de úgy gondolom, hogy nem kell ez mindenkinek. stb.
Nem vagy elkésve. Férfiként meg főleg nem. Ugye nőknél előbb jelentkeznek a biológiai korlátok, de örökbefogadás, béranyaság, rengeteg megoldás létezik.
35 éves koromig tervezek keresni, tehát van kevesebb mint 2.5 évem. Egész egyszerűen nincs kedvem 40 évesen szülőnek lenni, hogy 59 legyek az érettségijekor.
Persze ha 35 évesen meg is találok valakit, még akkor is el kell telnie egy kis időnek, míg gyerek lesz, nemde? Tehát így is azért ki lehet futni az időből.
Nigéria pedig egyre csak szaporodik. Ott valahogy ez nem gond. Ott egy 30 éves már nagyszülő - de még ő is szül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!