Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Meddig nem késő elkezdeni az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig nem késő elkezdeni az életet? (házasság, gyerek, stb..)

Figyelt kérdés

Hagyjuk a sablon szöveget, hogy soha nem késő. Például én nem hiszem, hogy normális 40 évesen vállalni az első gyereket...

Szerintetek meddig optimális házasodni, gyereket vállalni, házat venni?

Kezdem úgy érezni, hogy kifutok az időből. 28 éves vagyok és nem igazán látok esélyt már megtalálni a hozzám való nőt.

2023. márc. 16. 19:42
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
10%

"házasság, gyerek, stb.."

Akiknek van, altalaban azt mondjak, hogy ez az elet befejezese, nem a kezdese....

38F incel

2023. márc. 17. 00:45
 12/22 anonim ***** válasza:
0%

Biológiai oldalról

Nőként a menopauza miatt 45 felett már exponenciálisan nő az esély, hogy kifogynak a petesejtekből, így a családalapítás... nem lehetetlen, mert lehet örökbefogadni, de azért az egészen más, mint egy saját gyermek.

Férfiaknál ilyen nincs... nem ilyen mértékű a leépülés. Ott 60 felett is még van esély saját gyermeket nemzeni.

Szóval ketyeg az óra mindenkinek... nincs örök élet.

2023. márc. 17. 02:52
 13/22 anonim ***** válasza:
81%
Nem értem, hogy miért a házasság v a gyerek lenne az életkezdés. Most is van életed, olyan amit kihozol belőle. A házasság v a gyerek nem AZ ÉLET, az csak egy másik életszakasz. Szerintem tökre káros ez a gondolkodás.
2023. márc. 17. 12:00
 14/22 anonim ***** válasza:
49%

Kicsit későn jutott eszedbe hogy erre vágysz. De talán még nem késtél le róla...viszont 30hoz közeledve már egyre kisebb az esély. Azért valószínűleg nem lehetetlen így sem. Csak türelmesebbnek kell lenned.

A normális partnerek huszonéves koruk elején-közepén már elkeltek úgymond, komoly kapcsolatban, eljegyezve vagy már házasságban élnek, 30 körül szinte csak a maradék marad, akivel valami nagy gáz van, és pont nem véletlen szingli még mindig, illetve az elvált/és vagy gyerekesek.

2023. szept. 5. 18:59
 15/22 anonim ***** válasza:
61%
Nem késtél le semmiről, dehogy! Még csak 28 éves vagy. A férjem 38 volt, amikor összejöttünk. Bőven találhatsz még társat, ne aggódj!
2023. szept. 5. 20:24
 16/22 anonim ***** válasza:
0%
12-inkabb 40 az a 45. Plusz 40 fölött orokbefogadni is necces a varolista miatt. Nem is nagyon javasolják már pároknak, hogy 40 fölött kezdjenek bele az örökbefogadási procedúrába.
2023. szept. 5. 23:18
 17/22 anonim ***** válasza:
Eddig is éltél. Ha szeretnél családot, fogj hozzá.
2023. szept. 6. 10:14
 18/22 anonim ***** válasza:
Olyasvalakit kell keresned, aki szeret és elfogad és később szintén családot szeretne. Ennyire egyszerű az egész!
2023. szept. 6. 10:21
 19/22 anonim ***** válasza:
68%
18-ennyire egyszerű az egész, ezen most jót nevettem :D Az itteni kérdésekből is leszűrheted,hogy mennyire egyszerű ez manapság.
2023. szept. 6. 10:23
 20/22 anonim ***** válasza:
pedig akad pár segítség. társkeresők, facebook, élet, szád.
2023. szept. 6. 15:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!