Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normálisak ezek a dolgok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normálisak ezek a dolgok egy párkapcsolatban?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel 8 hónapja vagyunk együtt.

Nyugudt szívvel elmegy egyedül bulizni akár a fiú barátaival is.

Állandóan fura szitukba látom amikor velük vagyok.

Értem ezalatt a fenékfogást,stírölést és hasonlókat.

Mondtam neki számtalanszor,hogy ez nálam nem pálya,vegyen visszább,erre az volt a válasz,hogy hisztizek.

Mindig csak a buli és a kirándulás,nem érzem teljesen párkapcsolatnak ezt az egészet.

Fesztiválokra is eljárkál, ha van valami családi esemény a részemről akkor is inkább a barátokat választja.

Nem azt mondom,hogy a barátság nem fontos,de ha valaki komolyan gondolja akkor nem a párja lenne az első?

A szex sem a legjobban működik,max a havi 8 volt eddig a rekord.

Mindig van valami kifogása.

24 évesek vagyunk

2023. aug. 31. 08:58
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
91%
miért hagyod,hogy hülyének nézzen? szerintem szakíts sürgősen
2023. aug. 31. 10:02
 12/22 anonim ***** válasza:
97%

24 évesen ilyen szinten van és max havi nyolc szex, úgy hogy már 8 hónapja együtt vagytok? Semmi értelme ennek a kapcsolatnak, csak az idődet, energiádat, pénzedet pazarlod. Már az egy hatalmas redflag🚩, hogy elmegy nélküled bulizni simán a fiú barátaival, nemhogy még engedi a kis k*rva magát tapizni nekik. Vagy akár kirándulni, tök mindegy, de neki nem fontos az, hogy az idejét veled töltse. Lány barátai gondolom vagy nincsenek vagy csak nagyon kevés, mi? Meg hogy te hisztizel🤣?

Szakítanod kellett volna vele már akkor, amikor legelőször leültél vele ezt megbeszélni és ilyen reakciókat kaptál tőle. Tök mindegy hogy néz ki a csaj, senki nem ér ennyit. Főleg nem olyan, aki 24 évesen itt tart.

Nagyon sajnálom kérdező, hogy valaki ennyire becsül csak téged, de értsd meg, ennek így semmi értelme.

2023. aug. 31. 10:13
 13/22 anonim ***** válasza:
90%

Majd jön az is hogy megdugott, de hidd el ez csak vicc volt, amúgy jelentéktelen, hisz csak barát.

2023. aug. 31. 10:29
 14/22 anonim ***** válasza:
73%

Bulizás normális. Mi is bulizunk külön, barátokkal, akár több napra is.

A flört/stírölés nem oké. Főleg az, ahogy kommunikál (pl invalidálja az érzéseidet)

Hogy melyik programot választja, szerintem attól kell, hogy függjön, melyik volt előbb megszervezve.

A szexmennyiség is nagyon nem normális, főleg ha neked lenne igényed többre. Nekünk az első 8 hónapban szinte napi szintű volt.

Beszélj vele. Ha nem lehet vele kommunikálni, nem tud kontruktívan hozzászólni, akkor búcsúzz tőle

2023. aug. 31. 10:30
 15/22 anonim ***** válasza:
76%

Nem ez így nagyon nem normális. Meg az se hogy egy 24 évesnek mindössze 8 hónap után elég a heti 1-2 szex. Szerintem nemcsak bulizni jár a fiú barátaival, de persze nem kell aggódnod, mert a hét többi napján velük szexelés is csak baráti alapon van, nem jelent neki semmit.

Én a helyedben szakítanék. Éretlen még egy komoly kapcsolatra

2023. aug. 31. 10:58
 16/22 anonim ***** válasza:
77%

#15: Szerintem a legtöbb ilyen sose fog igazán megérni egy komoly kapcsolatra, egész egyszerűen azért csinálja ezt, mert megteheti.

Vannak emberek, akik sosem változnak, főleg ha olyasmiről van szó, mint egy párkapcsolat. Ha esetleg nem foglalkozik annyira a testével és eltelik 10 év és meg is látszik a mostani énjéhez képest ez a 10 év, akkor is max kényszerből változtatna ezen a hozzáálláson, hiszen a férfiaknak csak a teste kellett és elvesztik az érdeklődésüket iránta. Nem azért, mert rájött, hogy ez mennyire gáz és nem fenntartható hosszú távon.

Na meg persze az sem kizárt amit mondasz, hogy pár éven belül megérik mégis csak egy kapcsolatra.

2023. aug. 31. 11:25
 17/22 anonim ***** válasza:
85%
Kihasznál téged.
2023. aug. 31. 13:20
 18/22 anonim ***** válasza:
87%
Talonban tart, hogy ne legyen egyedül, de amint jön egy jobb parti, dobni fog. Egyszerre akar a csaj kapcsolatot és szabadságot. Kihasznál tèged, állj a sarkadra és te dobd ki őt, különben az önbecsülésed fogja bánni.
2023. aug. 31. 16:13
 19/22 anonim ***** válasza:
87%
Ez így nagyon nem normális. 8 hónapja vagytok együtt, még pláne tartania kéne a nagy szerelemnek de ha már itt, az elején ennyire semmibe vesz, az nem valami bíztató előjel.
2023. aug. 31. 21:10
 20/22 anonim ***** válasza:
91%
Szakítanék. A leírtak alapján nem közös az értékrendetek.
2023. aug. 31. 21:42
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!