Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy állnátok ehhez? Elengedné...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy állnátok ehhez? Elengednétek?

Figyelt kérdés

Régóta együtt vagyunk párommal, fél év és érkezik a baba is.

Páromat most felkereste egy régi ismerőse, hogy eltávot kapott otthonról egy estére, elmenne egy koncertre amit ő is, párom is szeret, de egyedül nem akar, így menjenek együtt.

A helyzet viszont az, hogy a csaj úgymond párom crush-a.

Még középiskola végén, egyetem elején ismerkedett meg a lánnyal, amikor mi már együtt voltunk. Érzelmileg mindkét fél részéről volt egy fellángolás, de ebből semmi nem lett tettlegesség szintjén, párom végül döntött és a velem való kapcsolatot választotta.

Azon kívül, hogy belezúgtak egymásba, tényleg nem történt semmi, ez 1000%.

Azóta eltelt 10 év, a csaj is eljött a mi esküvőnk publikus részére, mi is elmentünk az övére. Most fél éves a fia és így jött, hgoy van most egy estéje amikor kiszabadulhat otthonról.

Párom tudja, hogy sokáig féltékeny voltam a csajra - lássuk be, nem alaptalanul - ezért megkérdezte mit gondolok erről. Lényegében azt kérdezi elengedem-e a csajjal a koncertre kettesben.

Ti hogy reagálnátok, ha ti lennétek ebben a helyzetben?

2023. aug. 30. 13:04
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
100%

"Tudtommal egyszer már voltak egyszerre Tankcsapda koncerten, bár nem együtt, hanem férjem is meg a csaj is a saját családja kiséretében."

Mégegyszer muszáj megismételni az élményt, csak annyi, hogy kettesben lesznek, nagyon boldogak lesznek, hiszen rég látták egymást, a csaj persze azért is, mert kiszabadult egy kicsit és az adrenalin által is egymásnak fognak esni a vonzalmon kívül több mint valószínű. Ha pedig nem, akkor az lesz, hogy egyre többet fognak találkozni és nem fog téged kérdezni, hogy szabad-e és leteperik egymást. Én is remélem hogy nem valós sztori, mert a gyerekeket és a férjet sajnálom, téged valójában nem, mert ostoba vagy nagyon, azt hitted, hogy tiéd a férjed, hiszen téged választott, győztél csakhogy megfeledkeztél arról hogy csak egy csatát, a háborút nem te nyered meg, ez már most borítékolható.

2023. aug. 30. 19:27
 32/35 anonim ***** válasza:
100%

"párom végül döntött és a velem való kapcsolatot választotta."

Olyan megható ez az erkölcsi magasság, hogy meg is konnyeztem.

2023. aug. 30. 20:47
 33/35 A kérdező kommentje:

Update

Megvolt a koncert.

Először is: a kérdésben leírtak igazak, de más a perspektíva. Ugyanis én vagoyk a kérdésben szereplő pasi, mindössvolt a cél, hogy a válaszolók is külső szmelélőknét nézzék a dolgot - hiszen eleve onnan nézik.

Megkérdeztem a feleségem, hogy mit gondol, az mondta menjek, bár furállotta. Visszakérdeztem, hogy biztos, mondta, hogy igen.

Találkoztma a csajjal a koncertnél, bementünk, vettünk inni (ő egy cidert én szódát, egyébként ő fizetett:D), leültünk, dumáltunk.

Beszéltünk házasságról, terhességről, gyereknevelésről, lakhatásról, családi hettárről, kutyákról, régi ismerősökről és hogy ők hol tartanak jelenleg, ilyesmi.

Aztán indult a koncert. Én azt hiszem jobban élveztem mint ő, mert sok régi szám ment amit ő nem ismert. De azért messze volt életem koncertjétől, eléggé öregszik a banda, sok a duma, kevés a zene:D

Aztán mondta, hogy hazadob, mert ő kocsival volt én meg nem lakom túl messze csak átszállásos. A kocsiban beszélgettünk még vagy 20-30 percet a fenti témákból, aztán pusz-pusz pá.

A playlistet leszámítva jóformán teljesen úgy alakult a koncert az egész, ahogy terveztem.

Én nem tudom miért vannak itt eegyesek ennyi rosszindulattal, vagy ilyen kevés bizalommal mások iránt. Nem vagyunk ösztönlények - mi errefelé legalábbis - ráadásul az a dolog kettőnk között kb 11-11 éve volt. Azóta rrrrrrengeteg dolog történt, és hát egyikünk sem forrófejű tini már.

Aki biztosra vette, hogy itt mindenféle megcsalásról lesz szó, az javaslom gondolkodjon el a azon, hogy miért van ekkora rosszindulattal egy ilyen helyzetben, miért nem tudja elképzelni, hogy a hűség és bizalom intézménye működik. És nem utolsó sorban játszon el a gondolattal, hogy ő mit tett volna hasonló helyzetben, akár a feleség, akár a férj akár a másik csaj helyében van. És vonja le a következtetéseket önmagáról.

2023. szept. 24. 00:07
 34/35 anonim ***** válasza:
65%
Persze, nem mertél semmit csinálni, mert tudtad hogy ott lesz a fél gyakori megfigyelőnek 🤣
2023. szept. 24. 00:14
 35/35 A kérdező kommentje:
XD nyilván :D
2023. szept. 24. 00:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!