Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy állnátok ehhez? Elengednétek?
Régóta együtt vagyunk párommal, fél év és érkezik a baba is.
Páromat most felkereste egy régi ismerőse, hogy eltávot kapott otthonról egy estére, elmenne egy koncertre amit ő is, párom is szeret, de egyedül nem akar, így menjenek együtt.
A helyzet viszont az, hogy a csaj úgymond párom crush-a.
Még középiskola végén, egyetem elején ismerkedett meg a lánnyal, amikor mi már együtt voltunk. Érzelmileg mindkét fél részéről volt egy fellángolás, de ebből semmi nem lett tettlegesség szintjén, párom végül döntött és a velem való kapcsolatot választotta.
Azon kívül, hogy belezúgtak egymásba, tényleg nem történt semmi, ez 1000%.
Azóta eltelt 10 év, a csaj is eljött a mi esküvőnk publikus részére, mi is elmentünk az övére. Most fél éves a fia és így jött, hgoy van most egy estéje amikor kiszabadulhat otthonról.
Párom tudja, hogy sokáig féltékeny voltam a csajra - lássuk be, nem alaptalanul - ezért megkérdezte mit gondolok erről. Lényegében azt kérdezi elengedem-e a csajjal a koncertre kettesben.
Ti hogy reagálnátok, ha ti lennétek ebben a helyzetben?
A helyedben már anno kidobtam volna a pasit. Amikor csak egy opció vagyok, akkor inkább ne engem válasszanak.
Másrészt ha én lennék a pasi, és szeretem a feleségemet, akkor biztos hogy nem mennék el egy nővel kettesben koncertre, főleg nem egy olyan nővel aki iránt éreztem anno valamit és tudom, hogy a feleségemnek rosszul esne. Tehát itt már eleve gáz, hogy egyáltalán megfordult a fejében hogy most nem téged választ.
Szerintem neki vele együtt egyáltalán nem kéne mennie!
Menjen haverokkal, vagy a nő is legyen ott velük, akár a párja is, de kettesben semmiképp.
Tudja nagyon jól, hogy zavar téged és mégis menni akar vele! Nem érdeklik az érzéseid és ezek alapján az se, hogy negatívan hat a lurkóra is a te állapotod a másik nő miatt. Neki többet ér ő mint ti!
Igazság szerint nekik még a kapcsolatot se kellene tartani és nem azért, mert exszel nem lehet barát/ismerős egyáltalán, hanem azért, mert adtál neki lehetőséget, hogy döntsön és téged választott. Ráadásul elmentettek az esküvőjükre miután a férjed meginvitálta a tiétekre! Eleget engedtél neki már, ő mikor fogja viszonozni? Soha?
Én megmondanám neki mindezt amit itt kifejtettem neked és azt hogy mehet, de vigye a cuccait is, aludjon ő nála, mert te azonnal beadod a válási papírokat!
Ami sok az sok, ő már rég átlépte a határt, amit nem kellett volna...
Szerintem ez gáz úgy,ahogy van,baromi rosszul esne nekem egy ilyen helyzet!
Persze ez csak az én véleményem.Úgy gondolom,akit szeretek,azt nem sebzem meg a gyenge pontja által(ami jelen esetben a nő).
Készülj fel arra, hogy meg fog csalni hamarosan,amint megszületik a kicsi és te neked nem lesz kedved szexelni, vagy nem fogsz neki tovább tetszeni.
Talán vele, hiszen "mi lett volna ha" kategóriában van, szóval hajtja a sikerorientáltág és LEHET az érzések felé,amelyek nem múltak el. Az is lehetséges, hogy mással/másokkal fog szétcsalni, de az biztos, félre fog lépni. Egyedül azért "választott" téged, mert te biztonságosabb pont voltál számára.
"Még középiskola végén, egyetem elején ismerkedett meg a lánnyal, amikor mi már együtt voltunk. Érzelmileg mindkét fél részéről volt egy fellángolás, de ebből semmi nem lett tettlegesség szintjén, párom végül döntött és a velem való kapcsolatot választotta."
Igazság szerint már akkor érzelmileg hűtlen volt hozzád és te ezek szerint nem bántad, jelenleg meg követ az elkövetett hiba részedről, mint egy árnyék.
Így van ez,amikor valakinek nincs önbecsülése, se esze sajnos.
Engedd el szerintem nyugodtan, de válj el minél előbb, "add vissza" a férjed a nőnek, hagyj legyenek szeretők és legalább megszabadul tőle remélhetőleg a férje is ő tőle.
Ne félj, vissza fog utánad kullogni a híres párod, de rúgd ki (nem fog neki tetszeni, hogy szerető, vagy az, hogy a nőnek van gyereke és a nőnek se, hogy képben leszel a kicsi miatt)!
"Azt mondja azért kérdezi meg, mert neki tök semleges..."
Ha semleges lenne, akkor már nemet mondott volna a meghívására.
"Évente egy-kétszer ha beszélnek, nincs szó érdemi kontaktus tartásról. Utoljára 2 éve a csaj esküvőjén találkoztak."
Ezek után meg pláne el kellett volna utasítania. Itt vagy az a helyzet, hogy tartják ők gyakrabban a kapcsolatot online és/vagy offline és hűtlen hozzád, vagy az, hogy szintén hűtlen hozzád érzelmi síkon, mert hát egyáltalán nem neutrális érzelmeket táplál iránta. Mindenféleképpen te húzod a rövidebbet...
"Kb akkor kezdtek el érdemben beszélgetni, amikor velem összejött"
Erre gondoltam, a 8. hsz-ben van. Hát úgy rúgtam volna ki ezt a pasast hogy a lába nem érte volna a földet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!