Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy állnátok ehhez? Elengedné...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy állnátok ehhez? Elengednétek?

Figyelt kérdés

Régóta együtt vagyunk párommal, fél év és érkezik a baba is.

Páromat most felkereste egy régi ismerőse, hogy eltávot kapott otthonról egy estére, elmenne egy koncertre amit ő is, párom is szeret, de egyedül nem akar, így menjenek együtt.

A helyzet viszont az, hogy a csaj úgymond párom crush-a.

Még középiskola végén, egyetem elején ismerkedett meg a lánnyal, amikor mi már együtt voltunk. Érzelmileg mindkét fél részéről volt egy fellángolás, de ebből semmi nem lett tettlegesség szintjén, párom végül döntött és a velem való kapcsolatot választotta.

Azon kívül, hogy belezúgtak egymásba, tényleg nem történt semmi, ez 1000%.

Azóta eltelt 10 év, a csaj is eljött a mi esküvőnk publikus részére, mi is elmentünk az övére. Most fél éves a fia és így jött, hgoy van most egy estéje amikor kiszabadulhat otthonról.

Párom tudja, hogy sokáig féltékeny voltam a csajra - lássuk be, nem alaptalanul - ezért megkérdezte mit gondolok erről. Lényegében azt kérdezi elengedem-e a csajjal a koncertre kettesben.

Ti hogy reagálnátok, ha ti lennétek ebben a helyzetben?

2023. aug. 30. 13:04
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
100%
Elég gáz, hogy a párod csak ultimátumok hatására választ téged. Ennek zsigerből kéne jönnie nála, gondolkodás nélkül elutasítani másokat, mert szeret és tisztel.
2023. aug. 30. 14:18
 12/35 anonim ***** válasza:
100%
Az meg szinte érthetetlen, hogy miért kellett ott lenni egymás esküvőjén. Gondolom nem a te ötleted volt, és nem is a csaj férjéé.
2023. aug. 30. 14:20
 13/35 A kérdező kommentje:

A mi esküvőnkön annyian voltak, hogy konkrétan nem tudott mindneki leülni a tmeplomban. Ennek az egyik oka az, hogy a templomi esküvőre ténylegesen meghívtunk mindenkit (csak úgy facebookon keresztül) akikkel régebben jóban voltunk. Iskolatársak, régi kollégák, ilyesmi. Sokan jöttek el olyanok, akikkel már évek óta egyáltalán nem tartottuk a kapcsolatot és amúgy sokakkal így meg is frissült az ismerettség. Még olyan is volt, hgoy egy régi barátunk nagmyamája is eljött, mert egyszer régen vendégeskedtünk arrafelé és emlékezett árnk xD

Persze a lagziba már csak a válogatott, jelenlegi barátok és családtagok jöttek, 60 fő, ebben konkrétan egyetlen középiskolai ismerős sem volt.

És rá pár évre a posta hozta tőlük a meghívót. Tekintve, hogy vidéken volt, összekötöttük egy nyaralással aminek az egyik délutáni programja a szertartás volt.

A csaj férje is jött a mi esküvőnkre, ahogy mi is elmentünk az övékre.

Valójában egy egyszerű régi barát szintjén van a csaj. Páromnak régen rengeteg lánybarátja volt. Például nemrég lettünk keresztszülei egy olyan lány gyerekének, akivel párom még 13-4 évesen ismerkedett és csak a köztük lévő távolság miat tnem jöttek össze. Csak 4-5 évre rá, amikor a csaj felkerült a városba egyetemre, akkor találkoztak először. Azóta tök jó kapcsolatban vagyunk, zenélt is a lagzinkon, én is barátomnak tekintem, sőt, még a barátnőimmel is összebarátkozott.

2023. aug. 30. 14:36
 14/35 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem rossz ötlet, biztos az a legjobb ha valaki haverokkal megy koncertre, de utána következik az hogy inkább egyedül, és csak utána valahol nagyon hátul hogy akkor kettesben egy fellángolással. (Ez igazából nem is kellene hogy felmerüljön mint opció)
2023. aug. 30. 14:52
 15/35 anonim ***** válasza:
100%

5-6 évente találkoznak és éppen véletlen a férjed jutott eszébe?

En nem lennék abban biztos, hogy nem tartják S kapcsolatot titokban.

A koncerten sem.

Hogy került a tulajdonába olyan koncerzjegy, amit senki ismerőse nem szeret, csak ő, és micsoda véletlen, a férjed.

2023. aug. 30. 15:31
 16/35 anonim ***** válasza:
100%
Normális esetben nem is kellene erről beszélni,egyből nemet kellett volna mondani a meghívásra!
2023. aug. 30. 15:32
 17/35 A kérdező kommentje:

15, azért az nem akkora feketemágia, hogy valaki szeresse a Tankcsapdát.

Én nem szeretem, férjem igen. Meg a csaj is. A csaj középiskolai barátairól tudom, hogy ők nem szeretik, az egyetemieket meg nem ismerem, de ugye ők messze lehetnek.

Szóval annyira nem ördöngősség, hogy a férjem jutott eszébe, Tudtommal egyszer már voltak egyszerre Tankcsapda koncerten, bár nem együtt, hanem férjem is meg a csaj is a saját családja kiséretében.

2023. aug. 30. 16:00
 18/35 anonim ***** válasza:
100%

"Párom tudja, hogy sokáig féltékeny voltam a csajra - lássuk be, nem alaptalanul - ezért megkérdezte mit gondolok erről. Lényegében azt kérdezi elengedem-e a csajjal a koncertre kettesben."

Én arra gondolnék, hogy a páromnak ez a csaj mindig az lesz, amit angolul a "the one that got away"-ként írnak le. Ő lesz az, akit mindig lehet majd idealizálni, hogy mennyivel jobb lenne vele az élet.

Mellesleg normális ember, ha tudja, hogy te féltékeny voltál erre az emberre, meg se kérdezi, mert nem akar rosszat neked. Lehet rosszul gondolom, de szerintem te se mennél el olyannal kettesben, akire a párod féltékeny volt.

Ilyenkor van az, amit sok férfi nem ért, hogy nem akarsz nemet mondani, mert azt szeretnéd, hogy magától érezze azt, hogy ez gáz, és őszinte szándéka legyen nem megbántani.

2023. aug. 30. 16:04
 19/35 anonim ***** válasza:
100%

"azért az nem akkora feketemágia, hogy valaki szeresse a Tankcsapdát."

Hát pont ez az, tuti hogy nemcsak a férjed szereti. Konkrétan minden harmadik ember szereti kb.

2023. aug. 30. 16:43
 20/35 anonim ***** válasza:
100%
Budapest Parkos Tankcsapdára mennek? Ott leszek én is, dobj egy fotót róluk, majd én szemmel tartom őket. 😃
2023. aug. 30. 16:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!