Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szóltok ehhez a helyzethez?
Van egy toxikus kapcsolatom, ahol a pasim, mint kiderült, elejétől csalt.
Vegig tagadta. Nagyon megalázva ereztem magam. A nő tudott rólam csak en nem róla, sőt haverkedni is akart velem
Beszédbe elegyedtem egy szomszéddal, akivel parkolót kellett intézzek, letargyaljak , es meghívott egy kavera, mint barát.
Mint kiderult házas, de a felesége mas országban él évek óta es nyitott a házassága, voltak párcseréken stb
Vegul osszebaratkoztunk most azt akarja, hogy aludjak nala es ha neha hívja a felesége, akkor addig ő beszeljen a konyhából en meg a szobaban lennék, atyaeg !
Hozzáteszem, hogy a toxikus pasim eleg feltekeny lett es megtaltosodott, es ad penzt, ajandekot stb, nem tudtam en sem lezárni a kapcsolatom, könyörög h ne hagyjam el.
Kezd rémregény lenni az egesz
"Vegul osszebaratkoztunk most azt akarja, hogy aludjak nala es ha neha hívja a felesége, akkor addig ő beszeljen a konyhából en meg a szobaban lennék, atyaeg !"
Nincsenek nyitott kapcsolatban, hazudik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!