Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erre a viselkedésre ti hogy reagálnátok?
Baráti társaságunkban van egy házaspár.
A srác mindig vicceskedik ha meglát egy csinos lányt, hogy demeg**ná. Milyen jó kis bula.. stb
De a felesége társaságában.
Nektek ez hogy tetszene ha a ti párotok tenne ilyen megjegyzéseket?
Én nem olyan rég kerültem be ebbe a baráti társaságba.
Kb 20éve vannak együtt és elvileg mindig ilyen volt.
Én meg először csak pilláztam nagyokat amikor ilyeneket mondott..
Kérdező, ez akkora bunkóság, hogy én még azt is fölvetem: milyen társaság az, ahol ez elfogadható viselkedés?
Mert más az, ha kizárólag férfiak vannak egymás között és akkor ereszt meg egy ilyen megjegyzést. De ahol nők is vannak, ott eleve nem kéne ilyet mondani. Látod, még neked (gondolom nő vagy) is furcsa, kényelmetlen érzés volt, pedig te nem a párja vagy.
Ha meg sokszor, sok nőre mondja, akkor egyenesen szánalmas. Az ilyen férfinak biztos rossz a szex.élete a feleségével.
"Mert más az, ha kizárólag férfiak vannak egymás között és akkor ereszt meg egy ilyen megjegyzést."
Szerintem nem más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!