Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Erre a viselkedésre ti hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erre a viselkedésre ti hogy reagálnátok?

Figyelt kérdés

Baráti társaságunkban van egy házaspár.

A srác mindig vicceskedik ha meglát egy csinos lányt, hogy demeg**ná. Milyen jó kis bula.. stb

De a felesége társaságában.

Nektek ez hogy tetszene ha a ti párotok tenne ilyen megjegyzéseket?

2023. aug. 23. 15:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
95%
Kevés ilyen megalázó és méltatlan helyzetet tudok elképzelni baráti társaságban. Az, hogy nekem mondja kettesben az rendben van, szoktunk ilyet csinálni, hogy megbeszéljük, hogy milyen szép nő ment el mellettünk. De az, hogy baráti társaságban más nőre azt mondja, hogy de megdgná az nagyon szint alatti és biztos, hogy nem lenne lehetősége többet előttem ilyet mondani.
2023. aug. 23. 15:37
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen ember nem lenne a férjem. Nem azért, mert ez jut eszébe egy nőről, hanem mert egy tiszteletlen, alpári tahó.
2023. aug. 23. 15:40
 3/11 A kérdező kommentje:

Én nem olyan rég kerültem be ebbe a baráti társaságba.

Kb 20éve vannak együtt és elvileg mindig ilyen volt.

Én meg először csak pilláztam nagyokat amikor ilyeneket mondott..

2023. aug. 23. 15:41
 4/11 anonim ***** válasza:
66%
Biztos van oka, hogy a nő tűri. Nem sokan tennék meg.
2023. aug. 23. 15:42
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem privátba se mondja. Magában is tarthatja, nem fogyatékos.
2023. aug. 23. 15:52
 6/11 anonim ***** válasza:
83%
Saját magát égeti. Biztos van valami oka amúgy, hogy a felesége ezt elviseli.
2023. aug. 23. 16:04
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, ez akkora bunkóság, hogy én még azt is fölvetem: milyen társaság az, ahol ez elfogadható viselkedés?

Mert más az, ha kizárólag férfiak vannak egymás között és akkor ereszt meg egy ilyen megjegyzést. De ahol nők is vannak, ott eleve nem kéne ilyet mondani. Látod, még neked (gondolom nő vagy) is furcsa, kényelmetlen érzés volt, pedig te nem a párja vagy.

Ha meg sokszor, sok nőre mondja, akkor egyenesen szánalmas. Az ilyen férfinak biztos rossz a szex.élete a feleségével.

2023. aug. 23. 16:17
 8/11 anonim ***** válasza:
89%
Ez szerintem nagyon megalázó. Én nem viselném hosszú távon az ilyen jellegű dolgokat.
2023. aug. 23. 16:33
 9/11 anonim ***** válasza:
80%

"Mert más az, ha kizárólag férfiak vannak egymás között és akkor ereszt meg egy ilyen megjegyzést."

Szerintem nem más.

2023. aug. 23. 16:40
 10/11 anonim ***** válasza:
Vicceskedik? Nem, ez nem vicces, hanem bunkóság.
2023. aug. 24. 09:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!