Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan reagálnátok ebben a helyzetben, jogosan esik rosszul a barátom viselkedése?
Figyelt kérdés
A barátom egész héten szabin volt és megkértem, hogy ma vigye már el az autómat az autószerelőhöz (egy 30 perces gyors művelet lett volna), mert én dolgozok ma. Nem talált oda, próbált hívni engem, csak én meg pont nem voltam telefon közelben, de 10 percen belül visszahívtam, megadtam a szerelő telefonszámát hogy keressék már egymást. Emiatt fél órát késett, de a szerelő elkezdte csinálni az autót. Csakhogy a párom utána elment volna találkozni egy lányhaverjával (férjezett) és elkezdett nekem panaszkodni a telefonba, hogy jajj nem fog odaérni, jajj biztos ott vár szegény csaj… Erre mégis hogy lehet jól reagálni? Tudom, hogy nincs semmi köztük, de mégis rosszul esett, egész héten itthon volt, miért nem akkor találkoztak.. Most tényleg én vagyok emiatt a szemét?2022. ápr. 22. 13:41
1/4 anonim válasza:
Barátkozzon 70 éves férjezett bácsikkal.
2/4 anonim válasza:
Sehogy, oldja meg, ha bevállalta, és ne szervezzen rá programot.
Az sem egészen világos, hogy most neki van baja, vagy neked, ez inkább vihar a biliben kérdés!
3/4 anonim válasza:
Erre nincs jó reakció. Nem azzal van a baj h találkoztak, hanem h nem tud alap dolgokat leszervezni.
Nincs rá jó reakció. Mondjuk ennél nagyobb bajotok ne legyen.
De a havernak is tudott volna dobni egy smst hogy sorry kések 10-20-x percet. Nagy ügy.
4/4 anonim válasza:
Nem lett volna egyszerubb meg otthon szemelyesen egyeztetni?
Vegulis igaza van. Utalom, ha valaki kesik! Ez a sz@rakodas miatt ket ember idejevel szorakoztatok.
Ezen tessek elgondolkodni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!