Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy reagálnátok a férjem viselkedésére?
Tegnap történt hogy főztem,sütöttem a szülinapjára (husi,krumplipüré,saláta,mirinda szelet,pizzás csiga,torta)
Erre haza állított virslivel meg egy kiló kenyérrel hogy grillezzünk.
Ebből vita lett hogy a szülinapján nem grillezhet
Na most nekem ez irtó szarul esett hogy az egész napi munkámat 0-nak nézi! Mindezt egy kisgyerek melett dobtam össze napközben :(
Azóta nem is beszéltünk
1 kérdés, hogy csináltad gyerek mellet ezt mind mirinda szelet meg torta elég kamunak tűnik😅 Ráadásul ilyen melegbe🫠
Igazából kommunikáció már előtte beszélhettetek volna erről ki mit szeretne na de, ha grillezni akar miért baj a krumplipüré husi be a hűtőbe a saláta jó grillhez is meg a desszert is.
Első lépés: beszélgetni kéne egymással.
Második lépés nincs.
Mindketten hibáztatok.
Előtte meg kellett volna beszélnetek, hogyan ünneplitek meg a szülinapját.
Utána pedig, ha jól értem, kölcsönös volt a sértődés. Ahelyett, hogy megbeszéltétek volna, hogy félreértés történt, de ennél nagyobb bajotok sose legyen.
Érzelmileg egyikőtök sem felnőtt.
A meglepi az meglepi: te jót szerettél volna neki a meglepiddel.
A féjed meg dönthetett volna úgy is, hogy értékeli a gürizésedet, és a grillpartit áttenné egy másik napra.
2es Úgy sikerült hogy…. a pizzás csigát begyurtam este és reggel megsütöttem +alvás időbe a kaját megcsináltam (szerencsére bő 2óràt alszik a gyerek)
+délelőtt össze dobtam amig a gyerek játszott,2 piskótát a mirindának és a tortának
Alvás időbe ezeket is megcsináltam/betöltöttem
Igen ebben igazatok van hogy meg kellett volna beszélni
Meglepetésnek szántam volna a férjemnek a “vacsorát”
Tanultam ebből az esetből is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!