Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy reagálnátok a férjem viselkedésére?
Tegnap történt hogy főztem,sütöttem a szülinapjára (husi,krumplipüré,saláta,mirinda szelet,pizzás csiga,torta)
Erre haza állított virslivel meg egy kiló kenyérrel hogy grillezzünk.
Ebből vita lett hogy a szülinapján nem grillezhet
Na most nekem ez irtó szarul esett hogy az egész napi munkámat 0-nak nézi! Mindezt egy kisgyerek melett dobtam össze napközben :(
Azóta nem is beszéltünk
"Azóta nem is beszéltünk"
Ez a baj az egészben.
Nem haragudnék meg, mennék vele grillezni, később, vagy másnap is meglehet enni, amit te készítettél.
Szülinapja van, mit hisztizel?
Tök jó ötlet a grullezés attol még lehet sütizni is estére
Amugy a férfiak javareszt nem is edesszájúak. Nalunk meg anya képes néha tejbegrízt csinálni a párjának ebédre. Tiszta égő. Nem tudom hogy meri.
Hát a meglepi ilyen. Szerintem jól tetted, hogy készültél, a gesztus nagyon szép, és szomorúnak tartom, ha egy pár sosem lepi meg egymást, annyira túltolják, hogy mindent megbeszélni.
Viszont nem kellett volna ilyen érzékenyen reagálnod. A meglepit nem ő kérte, ez az egyik, így ronda dolog hándálni, ha nem jön be. Aztán nem is a munkád kicsinyelte le, hiszen amikor beugrott a boltba, nem tudta, hogy készültél. Végül pedig az ő szülinapja van, és a döntés jogát illene meghagyni neki, hiszen ő az ünnepelt.
Azt írod, vita lett, mert nem grillezhet. Dehát miért nem engedted grillezni? Most akkor boldoggá akarod tenni, vagy szuperanyuka képében akarsz tetszelegni, most meg jobb híján mártírkodni?
Ezen így összeveszni... Pont szülinapján. Eskü őt sajnálom, pedig en is haziasszony vagyok.
Ok rosszul esett, de egyreszt lehetett volna mindkettőt enni, másreszt meg örülj hogy masnap nem kell főzni.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb.. - Ezt akarod elérni kérdező? Nem érzed, hogy qrvára nincs jogod játszani a sértődöttet? Az eléggé baj.
Aztán ha oda kerülsz, mint a másik kérdező ne csodálkozz, mert adsz rá okot rendesen.
Hány éves vagy, 13 tinilány, vagy minek hiszed magad, hercegnőnek? Bolhából csinálsz elefántot, de tényleg.
Születésnapja volt és nem elég, hogy nem engedted grillezni (ez is mi már? 5 évesként kezeled, nem nézed férfinak, inkább papucsnak), összevesztél vele még hozzá se szóltál.
Miért nem kérsz tőle inkább bocsánatot? Helyedben egy hétig bűnhődnék, amit csak szeretne (persze normális kereteken belül) megtenném érte!
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!