Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csaj azt hitte 25 éves vagyok, de 28 vagyok. Mit számít 3 év, olyan sokat változik az ember 3 év alatt?
Figyelt kérdés
2023. aug. 16. 11:49
11/19 A kérdező kommentje:
De hallotta, csak 25-nek gondolt
2023. aug. 16. 16:48
12/19 anonim válasza:
Miből gondolod, hogy ez probléma? Attól még, hogy meglepődött, nem jelent ez semmit.
21 éves voltam, amikor találkoztam egy pasival, 24-25 körülinek tippeltem, pont jó korosztály, egyből belezúgtam. Mikor rákerestem facebookon, akkor láttam, hogy bazzeg 28 éves. Na most, én gondoltam magamban, mégis mit akarhat egy 28 éves, felnőtt férfi, egy magamfajta 21 éves csitritől?
Nem volt dealbreaker egyáltalán, abszolút örülök neki, hogy ennek ellenére én belevágtam a dologba, de azért megvoltak a magam bizonytalanságai. Az inkább a szerencse és ne a korunk eredménye, hogy végül a férjem és gyerekeim apja lett, de hát ezt 21 éves kis csirkeként nem tudhattam előre :D
14/19 anonim válasza:
12. Jó, ez te vagy. Nekem meg fiatal arcú férfiként sajnos jó néhány ilyen sztorim van, hogy nem kellettem egy csajnak, akinek előtte iszonyatosan tetszettem, miután megtudta a korom. Persze az ellenkezőjére is volt példa, van ilyen és olyan is.
15/19 A kérdező kommentje:
Én nem tartom magam felnőtt férfinak, hanem egy suhancnak
2023. aug. 16. 18:30
16/19 A kérdező kommentje:
És bejövök a csajnak
2023. aug. 16. 18:30
17/19 anonim válasza:
Semmi, gondolom mástól tudta meg hogy hány éves vagy.
18/19 A kérdező kommentje:
Nem. Ott helyben mondtam meg neki
2023. aug. 17. 07:12
19/19 anonim válasza:
És akkor most mi itt a kérdés? Hogy fiatalabbnak nézel ki a korodnál? Oké, sokan mások is. Nincs ebben semmi extra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!