Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 éves korára a többség mennyi szakításon van túl?
Én ennyi idősen ja, pont 5 szakításon voltam túl. Mondjuk 25 évesen már 2 éve házas is ovltam, de ez mellékes.
Miért lenne ez rossz? A csalódás egy fontos érzelem amit meg kell tanulnunk kezelni. Fáj? Persze, de meg kell tanulni feldolgozni, élni vele.
Én baromi hálás vagyok az előző kapcoslataimnak, akármilyen szarok is voltak és akármennyire is rottyon voltam utánuk sokáig. Sokat tanultam belőle kapcsolatokról, magamról, a nőkről, és ez a tudás mind-mind segített abban, hogy a jelenlegi kapcsolatom - a házasságom - jól működjön és jó párja tudjak lenni a feleségemnek.
Persze ehhez az is kell, hogy ne őrüljünk bele a szakításba. Ha valaki képtelen túllépni, az forduljon pszichológushoz aki segít a feldolgozásban.
A kudrac az élet velejárója. Néha nem lehet elkerülni, szóval akkor már érdemes belőle a legtöbbet kihozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!