Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem néz rám a férfi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem néz rám a férfi?

Figyelt kérdés

Nem bántottam, nem volt hozzá egy rossz szavam sem ,nem volt még egy helló sem ,hogy azt mondjam talán bunko módon viselkedtem vele.

KB ez az egész úgy néz ki ,mikor véletlen a cégnél ússza futtok ,hogy látványosan vedd (azaz én jelen esetben !!!),hogy direkt nem néz rám!!!

A másik véglet nála amit eddig produkált, hogy ha véletlen mégis csak véletlen oda pislogott tiszta idegbe borult fejjel ,szemekkel megy el mellettem!!

Mint említettem Bem bántottam!!!!

Nem tudom hova tenni ezt az egész jelenséget mivel 32 évem során még egyetlen egyszer se fordult meg elő!! O 36 ha jól tudom !!

A NORMALIS !!!segítséget előre is köszönöm szépen!!

2023. aug. 10. 14:53
 1/9 anonim ***** válasza:
59%
Gondolom nem beszélgettek.
2023. aug. 10. 14:57
 2/9 anonim ***** válasza:
84%

Rád néz, nem néz... Kit érdekel, mi bajod van, jól vagy?

Vadidegenről van szó, minek a nyomornak nézne rád? Azért borul el az arca, meg te bámulod kigúvadt szemekkel, mint a nemhelyesek és nem mer rád nézni nehogy azt hidd, hogy érdekled, nehogy oda menj beszélgetni!

Még egyszer kérdezem : Normális vagy? Ijesztő a beszédstílusod és a viselkedésed. 😱😰

(Úgy tűnik nem amúgy, menj kezeltetni magadat!)

2023. aug. 10. 14:59
 3/9 anonim ***** válasza:
60%

Hát igen, elég érdekes a fogalmazásod.

Talán a legnagyobb gondod, hogy van egy pasi aki le se sz**ar.

Ha bármi változást el szeretnél érni, akkor el kell kezdened kommunikálni vele, beszélgetni ---> ezaz egyetlen megoldás.

2023. aug. 10. 15:08
 4/9 A kérdező kommentje:
2 .te undorító vagy ....lehet nem vagyok magyar ??és itt osztod az észt mintha egy pszichiáter lennél...nem tudom kettőnk közül kivel van itt a gond
2023. aug. 10. 15:10
 5/9 anonim ***** válasza:
77%

Hát nem kell pszichiáternek, se pszichológusnak lenni, hogy az embernek le essen, hogy kattant vagy. Abnormális a viselkedésed! Direkt arra mész futni, követed, mi? Persze, hogy már rendesen fel tőled.

Nem írtad, hogy kollégák vagytok, vagyis nem gondohatom azt.

A stílussal van amúgy gond, ahogy fogalmazok, nem azzal, hogy nem vagy (teljesen) magyar, lerí, 5az a bajod, hogy figyelembe se vesz hiába futogatsz előtte. Nem tetszel neki, érted? Hiába szolitod le elzavar, megfenyeget, hogy feljelentést tesz. Ha kellenel neki magától hozzád ment volna!

2023. aug. 10. 15:15
 6/9 anonim ***** válasza:
8%
Beszélj vele, az a legegyszerűbb. Így sajnos érthetetlen az egész szituáció.
2023. aug. 10. 15:16
 7/9 anonim ***** válasza:
60%
És hogyha párja van és zavarja, hogy előtte futkározol? Helló nem történt, ideges allitasod szerint ha arra felé pillant amerre vagy, miért nem hagyod békén? Azt is honnan tudod, hogy 36 éves, sztalker vagy? :O
2023. aug. 10. 15:20
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
Szeretlek.
2023. aug. 10. 15:48
 9/9 anonim ***** válasza:
68%
Kotelezo lenne rad neznie, mas opcio nem lehet?
2023. aug. 10. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!