Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megjött, nem volt kedvem így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megjött, nem volt kedvem így szexelni, ezután kiakadt hogy nem szopom le és önzőnek nevezett. Szerintetek ez jogos?

Figyelt kérdés

Pár hete randizunk az adott sráccal, minden teljesen rendben van. Nagyon egy hullámhosszon vagyunk, a szex is eszméletlenül jól működik. Már az első randin lefeküdtünk, ráadásul előfordult már hogy háromszor is egymás utan, szóval egyáltalán nem mondanám, hogy nem vagyok benne a buliban. Tegnap viszont megjött, fáradt is voltam, így szóltam neki, hogy ma nem szeretném, ennek ellenére ő belekezdett. Mikor nem folytattam teljesen kiakadt, hogy nem érek hozzá csak azért mert nekem most nem lehet, és közölte, hogy önző vagyok. Annyira fájt a viselkedése hogy ott sírtam mellette a sötétben, pedig megfogadtam, hogy sosem fogom hagyni, hogy egy srác miatt megint így érezzem magam. Azt mondta furcsa volt neki, hogy nem volt kedvem kielégíteni, nem ehhez van hozzászokva. Nekem meg tök bűntudatom volt, onnan, hogy szóvátette, úgy éreztem, mintha kötelességem lenne leszopni, mintha neki ez kellene és kész.. Ma egész nap ezen járt az agyam, mert ezen kívül meg minden annyira szép és romantikus, erre most meg hibásnak érzem magam, mert nem adtam meg neki amit szeretett volna..

Szerintetek jogos volt a viselkedése? Velem van baj, hogy így nem volt kedvem hozzá? Valahol tudom, hogy az a helyes amit én érzek és nem kéne hibáztatnom magam, mégis baromira fájt, ahogy beszélt velem. Attól félek, hogy ebből még most kéne kiugranom, de tartok tőle, hogy mégis én vagyok a hibás.

23/N

2023. júl. 28. 19:28
1 2
 11/15 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

Sokat elárul valakiről az, hogy hogyan reagál, maikor valaki nemet mond neki, ő nekiállt hisztizni és sértegetni téged, úgyhogy most már tudod, milyen gyökérrel van dolgot. Sajnálom, hogy így derült ki, de legalább te is látod.

Pont az ismerkedés elején egyébként az ember mindig igyekszik jobbnak mutatni magát, meg többet adni, szóval ha már most ilyen, gondolhatod, milyen lesz később.

2023. júl. 28. 21:02
 12/15 anonim ***** válasza:
97%
Ez a barom épp azt akarta elérni, hogy te érezz bűntudatot. Én is azt írom, hogy örülj, hogy az elején kiderült, így legalább már tudod, mire számíthatsz ezekután.
2023. júl. 28. 21:05
 13/15 anonim ***** válasza:
59%

Olyan önző vagy hogy nem foglalkozol velem! :)

Akkor, ki is az önző?

2023. júl. 29. 03:43
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Mindig ezzel jön a lány hogy rosszabat kap. Nem így van. Keress másik srácot.
2023. júl. 29. 09:12
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy hibás. Jogod van hozzá, hogy fáradt legyél, és ne legyen kedved hozzá (ha menzeszelsz, ha nem, akkor is).

Ez egy f@szkalap.

Ja, és cumizzon a kedves mama.

2023. júl. 29. 16:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!