Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyereke van, felesege de akarjuk egymast. Ha tisztazom vele az elejen hogy elhagyna e a feleseget ha belem szeret az korrekt magammal szemben vagy sem? Hulyeseg ezekrol beszelni es hagyjuk egymast beken?
Nagyon akarjuk egymast de felesege van es gyereke. Nem tudom meddig huzzuk ezt, nem mer lepni felem tisztesseges lanynak gondol es nem is akar osszetorni szerintem.
En tisztazni akarom vele, hogy mi a helyzet, megszeretnem tole kerdezni hogy ha belem szeretne elhagyna e a feleseget, vagy ha azt mondom akarom ot akkor mi lenne.
Ez korrekt igy magammal szemben?
Vagy hulyeseg lenne ezeket tisztazni vele?
Egyszer én is beleszerettem egy férfiba akinek családja volt, de soha semmi nem történt köztünk. Egyszer végiggondoltam, hogy vajon mindent meg tudnék-e neki adni amit a felesége, és arra jutottam hogy egyáltalán nem. És nem is lett semmi.
Gondolj bele, tönkre tennéd a gyereke életét és a feleségéét is. És egyáltalán nem biztos hogy a későbbiekben is együtt maradnátok. Fontosak a közös célok is, hogy ő vajon akarna-e még gyereket vagy bármi. Ha esetleg nem maradnátok együtt az ő életét is tönkre tennéd. És szerintem kevés megalázóbb dolog van egy nőnek, ha elhagyják egy másikért. Gondolom te sem örülnél neki fordított esetben. És egyáltalán nem biztos ,hogy ténylegesen el is hagyná a feleségét, lehet, hogy csak hitegetne. Bár ezek ma már nem ritka jelenségek sajnos.
Gondolj mindent végig.
Szerintem sürgősen zárd rövidre. Nős pasival, akinek gyereke is van, nem érdemes kezdeni. Még ha el is hagyná a feleségét (ami nem biztos, ha megígéri sem), akkor sem leszel vele felhőtlenül boldog. A gyerek meg az anyja folyamatosan az életetek része lesz. Ezt nem lehet megszokni, az idő múlásával egyre irritálóbb lesz. A másik verzió, amikor csak ígérget, és rabolja az idődet. Közben elmegy melletted az élet, elszalasztod a jobb lehetőségeket.
N
Nagyon naiv vagy!
A hapsi csak dugni akar.
Mivel látja,hogy nem vagy könnyen kapható,így lelkizik veled picit, aztán megfektet.
Lehetsz majd maximum a szeretője,mert aki ilyen sunyi módon csajozik,az tuti nem akarja felrúgni a házasságát!
Hagyd. Az ilyen nős családos férfiak nem fogják otthagyni az asszonyt, csak akkor válnak mikor már az asszony kezdeményezi, mert elege van.
És nem is kell otthagynia, a gyerekei mellett van a helye. Ne avatkozz ebbe bele. Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!