Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy probléma az, ha társkereső oldalon/oldalakon egyből tisztázom az én anyagi helyzetemet?
Hazavinni haza tudod gyalog is. Igazabol fontosabb, van-e egyaltalan hazavinni valahova, ahol egyedul elsz, nem anyaddal es nem lakotarsakkal.
Amugy meg artani nem art, boven meg lehet ezeket beszelni az elejen is.
Én értem, hogy miről beszélsz. Azért legelső randin ez fura szerintem. (Vagy első chatekben..) Szerintem ha megvan a közös hullámhossz, és már van egy érzelmi kezdeti kis kapocs,akkor már valóban van értelme.
Én megértem, és ha amúgy minden oké lenne, csak emiatt nem lépnék le..
Azért ez érdekelne, hogy ez hogy néz ki. Valahogy így?
- Szia!
- Hello :)
- Az elmúlt időszakban nettó x ezer forint volt a havi munkabérem, nem rendelkezem gépkocsival és saját ingatlannal. Tőkejövedelmem nincs.
- ...
Figyelj. Egy nőt vagy érdekli, hogy van e kocsid, vagy nem.
Az előbbi esetben pedig anélkül meg fogja tudni a dolgot, hogy rákérdezne. Pl eltereli a témát oda, hogy szeretsz e vezetni, vagy szerinted is borzalmasak e a dugók a városban... És máris megtudta. Nem kell ezt így kirakni az ablakba
Azért tényleg ennyire hamar bedobni a témát szerintem is necces :)
Cattitude jól írja, haza lehet vinni "gyalog is". Szerintem az egy kedves gesztus ha "elkíséred" mondjuk BKK-val a házukig és ott puszi-puszi, jóéjt, normálisabb lányt nem fogja érdekelni, hogy nincs autód :)
Feszültség oldás: Nekem is van ilyen hülye, berögzött elképzelésem, hogy rejtegetnem kell az autómat, mert ha meglátja a hölgy egyből "megijedhet", hogy jézusom ez 3 gyereket akar azonnal :D:D:D (7 személyes családim van)
Pedig nem ezért vettem (melóba a kollégákat is én szoktam vinni amúgy, meg szeretem, nagy kényelmes, kilátok a forgalomban etc.), persze ebbe már jó tervezni, nem mondom ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!