Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagy probléma az, ha társkeres...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy probléma az, ha társkereső oldalon/oldalakon egyből tisztázom az én anyagi helyzetemet?

Figyelt kérdés
A beszélgetés elején már közölni szoktam, hogy milyen anyagi helyzettel rendelkezem. Ezt azért tartom fontosnak, hogy ha esetleg eljutunk egy szintre, akkor már emiatt ne szakadjon meg a beszélgetés/kapcsolat. Úgy gondolom, hogy aki ezek után még beszélget velem és nem lép le szó nélkül, azzal érdemes továbblépni. Nem vagyok egy csöves, sőt... De pl. nincs autóm. Tudom-tudom mindenki azt mondja, hogy ez nem számít, de tudjuk, hogy azért még is csak jó, ha egy randi után haza tudjuk vinni a kiszemelt lányt! Én az ilyen dolgokat mindenképpen szeretem tisztázni az elején, hogy fölöslegesen ne pazaroljuk egymás idejét, elvégre mindenkinek vannak elvárásai/igényei!
2017. dec. 27. 18:00
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
69%
Felőlem azt csinálsz amit akarsz.
2017. dec. 27. 18:01
 2/15 anonim ***** válasza:

Hazavinni haza tudod gyalog is. Igazabol fontosabb, van-e egyaltalan hazavinni valahova, ahol egyedul elsz, nem anyaddal es nem lakotarsakkal.

Amugy meg artani nem art, boven meg lehet ezeket beszelni az elejen is.

2017. dec. 27. 18:02
 3/15 anonim ***** válasza:
80%
Baromira nem szerencsés. Én egyből azt gondolnám, hogy csak ezek az anyagi dolgok érdeklik. Komplexusos baromnak gondolnék egy ilyen embert, aki bele van betegedve a pénzhiányba. Vagy az összes nőt anyagias libának gondolja, és ezért előre tisztázza, hogy namárpedig ő nem fog furikázni. Lesz.rom az anyagiakat egy kapcsolatban, tehát ha ez az első téma amit felhoz akkor régen felejtős az egész.
2017. dec. 27. 18:04
 4/15 anonim ***** válasza:
78%
Engem zavarna, hogy neked ez ennyire fontos. Sokat örököltem - akkor utálnál, lenéznél, irigyelnél? Ezek jutnának az eszembe.
2017. dec. 27. 18:09
 5/15 anonim ***** válasza:

Én értem, hogy miről beszélsz. Azért legelső randin ez fura szerintem. (Vagy első chatekben..) Szerintem ha megvan a közös hullámhossz, és már van egy érzelmi kezdeti kis kapocs,akkor már valóban van értelme.

Én megértem, és ha amúgy minden oké lenne, csak emiatt nem lépnék le..

2017. dec. 27. 18:24
 6/15 anonim ***** válasza:
71%
Engem az anyagi helyzet kevéssé érdekel, de nagyon furcsán néznék, ha valaki az első társalgásnál az anyagiakkal hozakodna elő.
2017. dec. 27. 18:24
 7/15 anonim ***** válasza:
82%

Azért ez érdekelne, hogy ez hogy néz ki. Valahogy így?

- Szia!

- Hello :)

- Az elmúlt időszakban nettó x ezer forint volt a havi munkabérem, nem rendelkezem gépkocsival és saját ingatlannal. Tőkejövedelmem nincs.

- ...

2017. dec. 27. 18:28
 8/15 anonim ***** válasza:
83%

Figyelj. Egy nőt vagy érdekli, hogy van e kocsid, vagy nem.

Az előbbi esetben pedig anélkül meg fogja tudni a dolgot, hogy rákérdezne. Pl eltereli a témát oda, hogy szeretsz e vezetni, vagy szerinted is borzalmasak e a dugók a városban... És máris megtudta. Nem kell ezt így kirakni az ablakba

2017. dec. 27. 18:31
 9/15 anonim ***** válasza:
pitiáner kispályának tűnik ez. Tapasztalat alapján pedig: vannak olyan nők, akiket nagyon is érdekel az anyagi helyzet, de ezt nem az első lépésben akarják megtudni. először általában a faszit tesztelik, hogy mennyire jó nekik, aztán ki fogják derteni az anyagi helyzetet is ha ez érdekes. Azért piti dolog előre erről beszélni, mert ha nincs elég lóvéd, akkor aki erre megy, az már itt lekoccan. Ha meg nem érdekli, akkor meg hivalkodó dolog ezzel előjönni.
2017. dec. 27. 19:52
 10/15 anonim ***** válasza:
58%

Azért tényleg ennyire hamar bedobni a témát szerintem is necces :)

Cattitude jól írja, haza lehet vinni "gyalog is". Szerintem az egy kedves gesztus ha "elkíséred" mondjuk BKK-val a házukig és ott puszi-puszi, jóéjt, normálisabb lányt nem fogja érdekelni, hogy nincs autód :)

Feszültség oldás: Nekem is van ilyen hülye, berögzött elképzelésem, hogy rejtegetnem kell az autómat, mert ha meglátja a hölgy egyből "megijedhet", hogy jézusom ez 3 gyereket akar azonnal :D:D:D (7 személyes családim van)

Pedig nem ezért vettem (melóba a kollégákat is én szoktam vinni amúgy, meg szeretem, nagy kényelmes, kilátok a forgalomban etc.), persze ebbe már jó tervezni, nem mondom ;)

2017. dec. 27. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!