Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy probléma az, ha társkereső oldalon/oldalakon egyből tisztázom az én anyagi helyzetemet?
Figyelt kérdés
A beszélgetés elején már közölni szoktam, hogy milyen anyagi helyzettel rendelkezem. Ezt azért tartom fontosnak, hogy ha esetleg eljutunk egy szintre, akkor már emiatt ne szakadjon meg a beszélgetés/kapcsolat. Úgy gondolom, hogy aki ezek után még beszélget velem és nem lép le szó nélkül, azzal érdemes továbblépni. Nem vagyok egy csöves, sőt... De pl. nincs autóm. Tudom-tudom mindenki azt mondja, hogy ez nem számít, de tudjuk, hogy azért még is csak jó, ha egy randi után haza tudjuk vinni a kiszemelt lányt! Én az ilyen dolgokat mindenképpen szeretem tisztázni az elején, hogy fölöslegesen ne pazaroljuk egymás idejét, elvégre mindenkinek vannak elvárásai/igényei!2017. dec. 27. 18:00
11/15 anonim válasza:
Sértőnek tartanám a feltételezésr, hogy nekem ez számít szerinte... A legtöbb férfi nálam maga alatt vágja a fát azzal, ha az anyagi helyzetére utaló képeket oszt meg, legyen gazdag vagy szegény. Nem akarok arról beszélni egy szót sem vele, hogy kinek mije van és mije nincs és hogy őszinte legyek, eléggé lenézem azokat az embereket, akik ennyire materialisták.:( Van valami taszító a személyiségükben, hogy ebben mérik magukat vagy mást... És most nem arról a szintről van szó, mikor valaki fél befűteni, mert annyira spórol, hanem arról, hogy jó körülmények között élő (függetlenül attól, hogy van-e kocsi és milyen, vagy van-e külön lakás) emberek parádéznak ezen... Számomra eléggé komikus.
12/15 Diavolino44 válasza:
Probald meg, de hidd el nem azert fognak eltunni a csajok, mert erdekli oket sz anyagi helyzeted illetva max 10%. De a maradek azert fog eltunni, mert eleve ezt feltetelezed rola, hogy a penzre hajt.
13/15 anonim válasza:
Attól függ hány éves vagy illetve , hogy ezt hogyan mondod el.
Mert 16 évesen egy ilyen hogy: Egybk csóró vagyok csak hogy tudd.
Elég furán hangzik :D
14/15 anonim válasza:
Egybk bírom ezt a sok álszent embert :D
Haggyuk már , hogy nem számít. Persze ha gyerekek vagytok nem számit de felnőtt embereknél számítani fog. Hiába jófej, jóképű stb ha a későbbiekben a rossz anyagi körülményei miatt mondjuk nem tudnátok gyereket vállalni.
15/15 anonim válasza:
Na azért ne legyen már az autó a gyerekvállalás feltétele, könyörgöm... A kérdező olyan dolgon aggódij, ami egyszerűen irreális. Ez olyan, mint mikor egy átlagos alakú lány pánikol az alakja miatt. Egy kis husitól nem lesz zsírdisznó, nem lesz elhízott és legfeljebb a kizárólag fitneszmodellre bukó férfiakat érdekli az a 2-3 kiló fölösleg, akikkel meg véleményem szerint amúgy sem érdemes kezdeni, mert folyamatosan azt hallgatod tőlük jó testű nőként is, hogy melyik ifbb bajnok mennyire jó nő és kicsim, járj már többet terembe... Nem értem, egy önmagát eltartani képes férfivel mi a baj. A gyereket sem csak apának kell etetni, de lehet, én vagyok túl modern felfogású.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!