Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek mi tehetné hatékon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi tehetné hatékonyabbá a netes társkeresőket?

Figyelt kérdés
Milyen szűrés vagy funkció... Tudom, hogy leginkabb az embereken múlik, de valljuk be, itt nagyon sok a kérdés a sikertelenségekkel kapcsolatban...

2017. okt. 5. 18:11
1 2
 1/11 Heart of Darkness ***** válasza:
Én akkor regisztrálnék társkeresőre, ha lenne olyan ami kifejezetten lelkileg sérült embereknek van tervezve. De sajnos ilyen nincs.. bezzeg a horoszkópod alapján.. na az szinte minden társkeresőnél alap.
2017. okt. 5. 18:18
 2/11 anonim ***** válasza:
82%

Ha be lennének tiltva.. Azt észrevettétek, hogy aki itt sikertelenségről panaszkodik, az az esetek 90%-ában a neten próbálkozik csak?

Amúgy én valami önismereti tesztelőt építenék be.. Természetesen nem a femina.hu meg társai színvonalút. Csináltatnék regisztrációkor valami sok kérdéses kérdőívet, hogy meglássa mindenki, hogy mi a baj vele, miért nem jön össze neki a társkeresés.

Sőt, amit méginkább bevezetnék, hogy a bemutatkozó szöveg helyett egy szakértő által írt jellemzés legyen az adott illetőről. Mert sokan azt sem tudják milyen emberek, nem ismerik önmagukat és azt sem tudják, kit keresnek.

Amit még bevezetnék, hogy minden profilnál látható legyen, hogy rajtad kívül hány emberrel beszél még. Így kiszűrhetőek lennének a komolytalanok, nőfalók, meg ribikék akik csak önfényezés miatt vannak fent, és csak arra mennek, hogy minél több pasi írkáljon nekik.

2017. okt. 5. 18:33
 3/11 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem is tök jó lenne külön társkereső a lelki sérülteknek, és ezzel együtt ki kellene tiltani őket a normális társkeresőkről, az esetek többségében ugyanis pont ez a baj, normális embereket keres valaki aztán csak ilyen lelki sérülteket talál.
2017. okt. 5. 18:37
 4/11 anonim ***** válasza:
Abszolút egyet értek, a lelki sérült és komplexusos emberek előbb tegyék rendbe a lelki világukat. Ne egy kapcsolattól várjanak megváltást.
2017. okt. 5. 18:45
 5/11 anonim ***** válasza:
Pl. ha az adatlapokon mutatnák azt is, milyen gyakorisággal válaszol az illető a levelekre. Valamint ezek napi számát is korlátozni volna érdemes. Ezzel szerintem mindkét oldal nyerne.
2017. okt. 5. 18:52
 6/11 Diavolino44 ***** válasza:
#2 erdekes modon en is ezt tapasztaltam amit te. Tiszta depresszioba estem, mikor tindereztem, alig volt match (alig 1-2 egy heten), mas tarskeresokon, meg ilyen 10% os valaszarany. S a csajok ott is nagy reszuk eltunt. Ezzel szemben eloben ezerszer konnyebb, olyan csajokkal randiztam akik tarskereson soha az eletben nem valaszoltak volna.
2017. okt. 5. 20:47
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem azzal van a baj!

Szerintem anyuka, meg apuka tehetné jobbá, ha rendesen nevelné a gyereket, hogy normális pozitív felnőtt váljon belőle, aki kész a kihívásokra, és állja a nehézségeket!

2017. okt. 5. 22:17
 8/11 A kérdező kommentje:

Holnapig lehetne sorolni a közhelyeket, ami lehet, hogy igaz is, csak nem válasz a kérdésre.

2017. okt. 6. 07:34
 9/11 anonim ***** válasza:
Ha nem lenne társkereső ....az őskortól kezdve a napig amíg minden házba el nem jutott az internet addig is megtalálták az emberek a pártjukat nem halt ki az emberiség. Neked is inkább kikéne mozdulni az összes ilyen oldalon olyan ember van akinek valamilyen gondja van belül.
2017. okt. 6. 11:36
 10/11 A kérdező kommentje:

Még jó, hogy amúgy kapcsolatban élek. Na mind1...

2017. okt. 6. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!