Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Badoon ha kijön, hogy xy csevegni szeretne az nem jelent semmit sem? Előítéletes vagyok vagy ezeket a társkeresőket a jó csajok közül csak a kettyósok használják? 22/F
Ha ráírok ilyenkor arra a lányra akkor jó esetben elolvassa de nem is válaszol. Egy társkeresőn nem kellene legalább visszaírnia ha mást nem akkor egy: ,, bocs de nem tetszel " -t? Nem tudom eldönteni ilyenkor az a baj hogy nincsen a képeim között egy pózolós kép a nem létező 5-ös BMW-mel vagy a kockás hasamról?
Ha facebookon nem ismerjük egymást akkor még meg tudom érteni ha nem ír vissza, bár szerintem egy normális üzenetre az a normális ha az ember válaszol. Ha az utcán leszólít egy idegen ember egy másikat normálisan akkor ugyanaz a helyzet szerintem.
Semmit nem jelent. A Badoo hülyére veszi az embereket.
Amúgy meg nem, ha engem leszolit valaki, nem kenyszerithet olyan szituba, amit nem akarok. Ignoralhatom, és nincs joga megsertodni. Nem vagyok köteles szóba állni senkivel, egy sima nemet meg ritkán fogadnak el.
Nem ez a funkcio annyiban hasznos mivel, kulfoldon elek, feldobja a magyarokat a kozelben.
Amugy ezt valamelyeset megertem, ha te is napi 20-30 levelet kapnal, te sem huznad az idot azzal, hogy mindegyikre valaszolj. Ha kepeidet akarod tesztelni arra hasznald a tindert.
Amugy ismerkedj eloben! Teljesen felesleges huzni az idot tarskeresokkel. Rengeteg idot + penzt csesztem el ra. S annyit ertem el vele, hogy az onbizalmam a beka seg?e ala csuszot. Rengeteg olyan csaj nem irt vissza aki eloben ossze-vissza izgulna, hogy megszolitottam.
Az megszokott, hogy generál a badoo olyan üzenetet, hogy egy bizonyos személy csevegni szeretne veled (közbe nem).
Nekem olyanokat is küldött, hogy "xy épp online, miért nem folytatjátok a csevegést".
közben meg egy üzenetet se váltottunk egymással.
Ezek nem jelentenek semmit. Egy nagy lehuzós oldal az egészt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!