Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők szempontjából férfiak külseje "fontos vs nem fontos" dolog hogy van most?
Itt gyakorin egyre több párkapcsolatos kérdésnél fellángol a téma, hogy most már igenis fontos nőknek hogy vonzó külsejű férfival legyenek, és férfiak meg dühöngenek hogy de ők miért nem elegendőek.
De mégis ott van a másik tábor aki meg: "tőlem aztán hiába izmos meg jótestű, jóképű, az engem nem érdekel, ez nem fontos"
Most akkor mi van már?
Nálam határok vannak. Pl ne legyen túl dagadt, vagyis olyan gömb vagy hurkás. De olyan se, akinek szó szerint behorpad a hasa. Párom apatestű, vagyis van valamennyi pocakja, de amúgy jó alakú 40es.
Az arcot nem tudom megítélni, nincs kifejezett ideálom, az exeim teljesen különböztek egymástól. Viszont a többségük hasonló természetű, erdeklődésű volt mint én. Rendbe legyenek a fogai (legalabb elől), es ne legyen csont kopasz. Emellett max 1-2 cm-vel lehet alacsonyabb, de inkább 5-10-el magasabb, viszont ne legyen 2 méter, mert amellett hülyén érezném magam (en 169).
Nekem kb ennyi a külső, a többi az a kémia, ami lehet egy nagyon jókepűvel sincs, es lehet egy elég csúnyával nagyon erős. (Volt ilyen).
Es mielőtt azt gondolnatok hogy elhizott, fogatlan szemüveges, rövidlabú, lapos vagyok zsiros hajjal; nem, abszolút nem. Nem is miss universe (bar abbol a magyarok egyre rondábbak), de átlagos.
Garantálom neked hogy a legtöbb nőnek a pénz számít
Én nem tudom elképzelni hogy milyen lehet együtt lenni egy nem tipikus nagyon szép tökéletes testű férfivel, sosem nyulnek máshoz
4 éve nem is voltam senkivel mert nem tetszett senki
De belőlem van kevesebb, a legtöbb nőnek erős a gyomra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!