Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők szempontjából férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők szempontjából férfiak külseje "fontos vs nem fontos" dolog hogy van most?

Figyelt kérdés

Itt gyakorin egyre több párkapcsolatos kérdésnél fellángol a téma, hogy most már igenis fontos nőknek hogy vonzó külsejű férfival legyenek, és férfiak meg dühöngenek hogy de ők miért nem elegendőek.

De mégis ott van a másik tábor aki meg: "tőlem aztán hiába izmos meg jótestű, jóképű, az engem nem érdekel, ez nem fontos"

Most akkor mi van már?

2023. júl. 22. 12:10
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
2%
#10 duci csúnya, fogatlan lányokért is oda vannak. Nem mondtál semmi hasznosat eddig. Csak hogy béna barátaid voltak.
2023. júl. 22. 12:35
 12/23 anonim ***** válasza:
86%

Nálam határok vannak. Pl ne legyen túl dagadt, vagyis olyan gömb vagy hurkás. De olyan se, akinek szó szerint behorpad a hasa. Párom apatestű, vagyis van valamennyi pocakja, de amúgy jó alakú 40es.

Az arcot nem tudom megítélni, nincs kifejezett ideálom, az exeim teljesen különböztek egymástól. Viszont a többségük hasonló természetű, erdeklődésű volt mint én. Rendbe legyenek a fogai (legalabb elől), es ne legyen csont kopasz. Emellett max 1-2 cm-vel lehet alacsonyabb, de inkább 5-10-el magasabb, viszont ne legyen 2 méter, mert amellett hülyén érezném magam (en 169).

Nekem kb ennyi a külső, a többi az a kémia, ami lehet egy nagyon jókepűvel sincs, es lehet egy elég csúnyával nagyon erős. (Volt ilyen).

Es mielőtt azt gondolnatok hogy elhizott, fogatlan szemüveges, rövidlabú, lapos vagyok zsiros hajjal; nem, abszolút nem. Nem is miss universe (bar abbol a magyarok egyre rondábbak), de átlagos.

2023. júl. 22. 13:24
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Nincs olyan, hogy 'nők'. Nagyon eltérő preferenciák és ízlések vannak a női nemének belül is. Attól, hogy valaki egy elonytelenebb külsejű pasival van, nem biztos, hogy neki nem fontos a külső. Lehet, hogy neki pont ez a pasi tetszik.es a külső sosem elég. Normál esetben férfiaknál sem.
2023. júl. 22. 13:54
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Most akkor az van, hogy minden nő más, és más jön be nekik. Pont, mint a férfiaknál.
2023. júl. 22. 15:52
 15/23 anonim ***** válasza:
25%
#14 férfiak nagy részének ugyan az jön be
2023. júl. 22. 16:06
 16/23 anonim ***** válasza:
82%
Hmm, eddig nem az volt, hogy a férfiaknak változatos az ízlése, a nőknek meg ugyanaz jön be?
2023. júl. 22. 16:08
 17/23 anonim ***** válasza:
52%
A kemia nem csak nagyon szep emberekkel mukodik.. sot van hogy egy jokepu ferfi bizonyos nonel nem valt ki kemiat..
2023. júl. 22. 16:23
 18/23 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
Mi az h "már igenis"? Senki nem tagadta sose, hogy fontos lenne. Az, hogy nem ez az egyetlen mérvadó dolog, az meg szerintem megint alap.
2023. júl. 22. 17:19
 19/23 anonim ***** válasza:
0%

Garantálom neked hogy a legtöbb nőnek a pénz számít

Én nem tudom elképzelni hogy milyen lehet együtt lenni egy nem tipikus nagyon szép tökéletes testű férfivel, sosem nyulnek máshoz

4 éve nem is voltam senkivel mert nem tetszett senki

De belőlem van kevesebb, a legtöbb nőnek erős a gyomra

2023. júl. 22. 18:28
 20/23 anonim ***** válasza:
93%
#19 Az igen xd Neked aztán vannak igényeid
2023. júl. 22. 18:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!