Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők szempontjából férfiak külseje "fontos vs nem fontos" dolog hogy van most?
Itt gyakorin egyre több párkapcsolatos kérdésnél fellángol a téma, hogy most már igenis fontos nőknek hogy vonzó külsejű férfival legyenek, és férfiak meg dühöngenek hogy de ők miért nem elegendőek.
De mégis ott van a másik tábor aki meg: "tőlem aztán hiába izmos meg jótestű, jóképű, az engem nem érdekel, ez nem fontos"
Most akkor mi van már?
A nők preferenciáit így lehet ábrázolni:
külső ----------*---------- pénz
Fiatalabb korban a * közelebb van a külsőhöz, de ahogy idősödnek, egyre inkább a pénz felé tolódik.
Egyes nők ízlése teljesen különböző lehet.
Nekem pl. fontos, hogy vonzódjak a páromhoz, de nem a szépfiúk jönnek be, a kigyúrtak meg pláne nem az eseteim. Egy teljesen átlagos, enyhén apatestű párom van, aki számomra nagyon vonzó, mert szerelmes vagyok belé, de amúgy meg tudom, hogy soha nem volt túl sikeres a nőknél.
Volt 120 kg-s párom is, pocakos
Volt 70 kg is, 90 kg is
Nekem pl mindig az számított, h jól érezzem magam a társaságában, mindegy volt, hogy nézett ki
A belső számított
És még mielőtt a pénzre gondolnánk, egyikük sem volt gazdag, tehetős... sőt
Te milyen világban éltél eddig kérdező?
Ez fontos volt mindig is.
Csupán annyi, hogy van aki másért cserébe elnézi h nem néz ki jól...
5# vagyok
Lettek volna, de nagyon nehezen engedek közel magamhoz bárkit
Jelenlegi párom 2 hónapig kitartóan küzdött az első randiért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!