Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Tényleg annyira fontos számotokra a magasság? Szerelem, párkapcsolat szempontjából?
Nem rég tettem túl magam egy hosszú párkapcsolaton és ezzel együtt kész volnék randizni, viszont kicsit kiestem ebből, és azt olvastam, hogy a nem magas férfiak nem túl vonzóak számotokra.
Ez valóban így van? Én 171 cm magas vagyok. Mivel “nőhet” a szemetekbe egy “alacsonyabb” férfi?:)
Köszönöm az őszinte válaszokat!:)
A 171 teljesen jó. Felesleges ott hibát keresni, ahol nincs.
Ez a magasságdolog inkább a "nem átlagos" méretekre vonatkozik (túl magas, túl alacsony). A 171 teljesen átlagos.
"10-ből kb. 8 nő nála magasabb pasit akar. Igen, a nők ennyire felszínesek."
A férfiak nagy része sem szeretne magánál jelentosen magasabb nőt, aki igen, az pedig többnyire fétisből, mert arra áll neki, ha kisebbnek és kevesebbnek érezheti magát a nőjénél.
Szerintem ne a magasságodon aggódj.
Lehet olyan nőt találni akit nem zavar a magasságod, de nem ez lenne a lényeg szerintem.
Mert lehet, hogy a magasságotokat tekintve összeilletek, de mi van akkor ha a személyiségetek nem passzol? Nem ez lenne inkább a lényeg?
Személyiségre és jövőképre életkorban is passzoló nőt (a nőknek férfit) sokkal nehezebb találni, mint pár centin aggódni.
Szerelem, párkapcsolat szempontjából nem fontos. Vonzás, szexualitás szempontjából igen.
Ahogy mondjuk szerelem szempontjából a 30 kg plusz vagy a kopasz női fej sem számít, de vonzódni ahhoz fogsz, aki csini és van haja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!