Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincsenek barátaim a paromnak viszont rengeteg...akinek van mar tapasztalata jelenthet konfliktus forrast párkapcsolat szempontjából?
És miért nem csapódsz hozzájuk? Páromnak sok barátja van, de mióta együtt vagyunk, mindenkinek teljesen alap, hogy én is hozzá tartozom, fel sem merül, hogy engem ne hívjanak.
(kivéve persze, ha külön töltjük a hétvégét vagy kifejezetten fiú party van).
Igen, hogyne lehet problémaforrás! Még kiderül rólad, hogy azért nincsenek barátaid, emrt szociális skilljeid fejletlenek, nem tudsz megfelelően kommunikálni, és kötődni másokhoz.
Tessék szépen összeszedni magad, és fejlődni.
Eveken at nem volt egy megbizhato normalis baratnom. Paromnak viszont eleg sok baratja, baratnoje van. Mivel egyutt mentunk mindenhova, igy akaratlanul is erosebb szalak kezdtek kotni egy-ket szemelyhez.
Nem mondanam hogy lettek oribarijaim, de van akivel meg tudom beszelni a gondjaimat baemirol, igy akar a parkapcsolatunkrol, mert nem jut vissza parom fulebe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!