Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felnőtt férfi 7 éves kislánytól miért kérdezi meg, hogy járhat e a kislány anyukájával?
A pasi az anyukával randizgat és visszahallottuk a kislánytól, hogy megkérdezte tőle, hogy zavarná e őt ha ezentúl gyakrabban találkoznának az anyukájával, hogy mi erről a véleménye.
Könyörgöm, 7 éves. Ezt meg kell beszélni vele??? Mit ért szegény ebből?
Nekem fura. Ha randizok egy nővel, majd ő megbeszéli a gyerekeivel hogy ezentúl én is a képben vagyok.
Ti ezt hogy látjátok?
Jajj csak nem az új nőhöz van szerencsénk?
Szerintem nagyon cuki, hogy így megkérdezte. A 7 éves gyerek nem hülye basszus, hogyne tudná már, hogy miről van szó. Nyilván nem a gyerek dönt, de ez egy gesztus felé, hogy nem akarják őt kizárni.
Ne kavard a szart!
Kedves dolog volt, ha ő lesz a nevelőapja akkor ez egy jó mód arra hogy megtörje a jeget és a kislányt állítsa be főnöknek.
Te pedig egy negatív %$#@ vagy.
"Könyörgöm, 7 éves."
Igen. 7 éves, és nem másfél. Nagy különbség!
"Ezt meg kell beszélni vele???"
Nyilván nem kötelezi rá senki és semmi, de igen, meg lehet vele beszélni.
"Mit ért szegény ebből?"
Mondjuk azt, hogy ő lesz onnantól az "új apukája"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!