Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan kezeljem azt, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezeljem azt, ha egy kislány szerelmet vallott nekem?

Figyelt kérdés

Diákmunkás vagyok egy oviban, és van egy aranyos kislány, mindig jön beszélgetni hozzám, meg keresi a társaságom, mondogatja a nevem, és kérdezgeti, hogy mikor jövök legközelebb. Ma mondta, hogy szerelmes belém, és hogy "szeretlek".

Én pedagógiai képzettség hiányában inkább passzív voltam, csak mosolyogtam és annyit mondtam, hogy "aranyos vagy". Nem akartam "viszonozni" a dolgot, mert úgy éreztem, hogy azzal nagyobb "kárt" tennék.

Mit kellett volna mondanom? Vagy mit mondjak, ha megint közli ezeket?

20/F

2020. júl. 16. 18:54
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
33%
Mondd meg neki,keressen meg 10év múlva,majd akkor megbeszélitek😁
2020. júl. 16. 18:58
 2/18 anonim válasza:
50%
Tipikus... Amit csak tanácsolni tudok hogy ne éreztesd vele hogy "szerelmes" vagy belé nehogy félre értse és el motyogja a szüleinek mert abból még probléma is lehet... Nem tudsz az óvodában olyan munkát végezni ami neked lehetőséget ad hogy ne találkozz vele? Egyáltalán mit dolgozol?
2020. júl. 16. 19:00
 3/18 A kérdező kommentje:

Néhány óra az egész, vigyázni kell rájuk, játszani velük, néhany dolgot megtenni amire megkérnek az ottani dolgozók ilyesmi. Tehát végig velük vagyunk, néhány percen kívül végig velük kell lennünk. De ott vannak az ovónénik is, tehát ők egy esetleges általad említett félreértésnél meg tudnák mondani az igazságot.

Próbálok mindenkivel egyenlő időt tölteni, de nyilván nem zavarhatom el magamtól mindig. De igyekszem óvatosan elküldeni egy pár mp beszélgetés után a többiekhez vissza játszani.

2020. júl. 16. 19:05
 4/18 anonim ***** válasza:
90%

Hidd el, a pedagógusoknak is extrém ritka, hogy megtanítják az ilyen helyzetek kezelését. Én tanárképzőre jártam (infótanár), tanultunk a szovjet történelemtől kezdve a politológián át a geometriai valószínűségig mindent, de hogy hogyan kezeljünk egy-egy problémás helyzetet, arról egyetlen kurzuson, gyakorlaton, pszichológia- vagy önismereti foglalkozáson sem esett szó.

Aztán életem első informatika tanórája után odajön az egyik hetedikes lány, hogy járnék-e vele? Én finoman elutasítottam, mondtam, hogy nagyon kedves, de ehhez én túl idős vagyok. Onnantól én voltam a gonosz tanárbácsi, akinek az összes óráját megpróbálta széttrollkodni. :D

Úgy gondolom, hogy nem kezeltem rosszul a helyzetet, de azért nem ártana többek között ilyesmire is felkészíteni a leendő pedagógusokat.

2020. júl. 16. 19:07
 5/18 anonim válasza:
20%

Hát mondjuk még lenne pár tippem..

Pl. Ne legyél mindig egyedül inkább a barátaiddal legyél ha ő közelbe van! (Ha a barátaid is diák munkát végeznek..)

2020. júl. 16. 19:09
 6/18 anonim ***** válasza:
61%

Bizony, ne legyél vele soha kettesben! Szólj egy óvónőnek, hogy mit kezdj vele, mert ciki is, de megbàntani sem akarod! Mindenképp jelezd egy felnőttnek, aki ott dolgozik, hogy tudjon róla!

Ekkora gyerekem van, én azt szeretném, ha azt mondanák neki hogy “nézd de öreg vagyok, látod a karom is milyen szőrös, magas vagyok, nehéz vagyok, az apukád lehetnék! Aranyos gyerek vagy, de én nem vagyok szerelmes beléd, mert te egy kisgyerek vagy, én pedig egy felnőtt bácsi”

2020. júl. 16. 19:20
 7/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2020. júl. 16. 19:23
 8/18 anonim ***** válasza:
25%
jelezd azonnal az intézményvezetőnek, nehogy ebből bajod lehessen később.
2020. júl. 16. 19:28
 9/18 anonim ***** válasza:
66%

Szerintem ezt azért nem kell így túlreagálni. Ovis korban ez természetes, hogy szerelmesnek érzik magukat egy szimpatikus felnőttbe, ennek a szexualitáshoz nem sok köze van.

Én azt mondanám neki, hogy szerelmesek csak a felnőtt emberek szoktak lenni egymásba, felnőtt és gyerek nem lehetnek szerelmesek. És, hogy majd ha nagylány lesz, akkor talál majd egy vele egykorú fiút, akivel szerelmesek lehetnek.

2020. júl. 16. 20:46
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

normál esetben nem kell túlreagálni. 10 éve még nem kellett volna túlreagálni.

de nagyon megnézheti magát az ember 2020-ban, ha a kislány otthon elkezd ki tudja miket mesélni. Jobb jelezni az ilyet azonnal. Ez nem túlreagálás, hanem önvédelem.

2020. júl. 16. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!