Ha egy kislány szerelmes belém, de én szoktam vele néha-néha játszani, akkor is kifogja nőni? 18/F
Teljesen odavan értem. Úgy képzeljétek el, hogy már a szüleinek is szólnom kellett, mert minden nap átjött hozzám és kérte, hogy játszunk.
8 éves egyébként.
#1 Remélem is.
Köszönöm a válaszod!
Zöld WC! :D
Én igazából nem tudom, hogy miért rajong ennyire értem. Eleve ő jött oda hozzám elősször. Lehet túl kedves voltam vele és ezért? :D
Nem tudom.
Mindenesetre, ha esetleg mégsem növi ki és még mondjuk 14 éves korában is szerelmes lesz belém, akkor megfogom mondani neki, hogy ez a kapcsolat nem működne. Lehet megfogom bántani, de egy 14 évesnek azért ezt már meg kéne értenie, nem?
52% Hogy kinövi
48% hogy szerelme maradsz.
#6 Ez nem igaz, mert 50-50. Hisz, csak 2 lehetséges eredmény van, vagyis az, hogy kinövi és az, hogy nem és csak 1 olyan eredmény van, amit én szeretnék. Vagyis 1 osztva 2-vel, az 0,5, vagyis kereken 50%.
Valószínűségszámítás.
De egyébként nem ilyen válaszokra lennék kíváncsi.
(Ha a két kimenetnek nem azonos a bekövetkezési valószínűsége, akkor nem 50-50. Az a valószínűségszámítás.)
Valószínűleg lesz egy kor, amikor jobban elkülönül a lány-fiú ellentét a fejében, és akkor minden fiú "fúj" lesz, köztük te is. Utána meg lehet, hogy ábrándozásként megmaradsz, de majd kinövi. A legtöbb ember kinövi az első, általában plátói szerelmét.
8 évesen Luke Perry-be voltam szerelmes.
Nem maradtam úgy ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!