Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felnőtt férfi 7 éves kislánytól miért kérdezi meg, hogy járhat e a kislány anyukájával?
A pasi az anyukával randizgat és visszahallottuk a kislánytól, hogy megkérdezte tőle, hogy zavarná e őt ha ezentúl gyakrabban találkoznának az anyukájával, hogy mi erről a véleménye.
Könyörgöm, 7 éves. Ezt meg kell beszélni vele??? Mit ért szegény ebből?
Nekem fura. Ha randizok egy nővel, majd ő megbeszéli a gyerekeivel hogy ezentúl én is a képben vagyok.
Ti ezt hogy látjátok?
7 éves lány anyjaként mondom, hogy rohadtul nem korrekt.
Első körben miért feltételezi bárki, hogy egy 7 éves lány meg meri mondani a valódi véleményét egy idegen felnőttnek? Másrészt meg mi a cucc köze van hozzá, kivel randizik az anyukája? Harmadrészt mi a cuccért kellene ezt egy idegen férfival megbeszélnie? Meg ha meg is kérdezik mit gondol, miért az engedélyét kérik, mintha ő döntene róla?
De a legfontosabb: KI hagyja a gyerekét kettesben egy idegen felnőttel? Hogy lehet hogy erről senki sem tud? Biztos nem hagynám a kisgyerekem felügyelet nélkül egy alig ismert idegennel, pláne ha azt se hallom, miről beszélnek!
És ami még felháborító, hogy senki sem szól nekem erről, tehát van egy közös titka a random hapsinak és a lányomnak, szépen a hátam mögött! Nem normális titkolózni idegenekkel rólam a hátam mögött, itt eltorzulnak a bizalmi viszonyok, ez az egész egy gyomorforgató helyzet.
Szerintem ez nem egy jószándékú kedveskedés, hanem a gyerek behálózása, tipikus pedofil taktika, amire sokan csak legyintenek..
Biztos, hogy egyből ejteném a pasit, ha ilyen helyzetet teremtene, mondjuk az is felháborító, hogy kettesben hagyja bárki a gyerekét egy idegen felnőttel, akit alig ismer, sosem kerülnék ilyen helyzetbe!
Egyedül akkor lenne elfogadható valamennyire(csak szimpla jószándékú butaság), ha a jelenlétemben kérdezi meg a lányom, de akkor sem örülök neki, és tök hülyének nézném, hogy nem gondol bele abba, miket beszél. Na meg akkor is megnéztem volna a fejét, ha azt mondja a gyerek, hogy zavarja, menjen el:D szóval ebből nem jöhet jól ki senki.
Nyilván a gyereknek is lehet beleszólása(nem a randizásba), hanem a közös programokra, lehet véleménye a pasiról, de nem a véleménye a mérvadó, mert párt magamnak választok. Nem muszáj szeretnie, de megtűrnie meg kell, az úgy is biztos, hogy én képviselem az ő érdekeit is, tehát nem leszek olyannal, aki kárt okoz neki. Ha nem bírja a haját, szagát, kinézetét, ruháit, beszédhangját, akkor az lényegtelen, nem érdekel a véleménye.
Akinek gyereke van, az leviszi az ilyeneket. A pasi olyan, mint egy rokon a gyereknek, random kapja, nincs válogatás. Apukát sem választ senki, meg tesót sem, anya új pasiját majd pont kiválaszthatja, ugye? ÁHH:D
Tedd fel a kérdés gyereknevelés témában, ott majd olyanok válaszolnak, akiknek van rálátásuk:)
Hat en arra neveltem a gyerekeim h middig mondjak el a oszinte velemenyuket.
Hal istennek megtettek. Akkor is mikor uj pasi kerult az eletunkbe. 4 es 7 evesek voltak akkor. A nagylany mindig is kritikus volt.
Szoval en orultem volna ha megkerdi a gyerekeket.
Utolsó, gondolom a gyerekeid mászkálnak az utcán, és sorra megmondják őszintén random embereknek, hogy te kövér, te büdös, te csúnya, te kopasz, te nagyorrú vagy.
Én arra tanítom a gyerekem, hogy NEKEM bármit elmondhat őszintén, de másoknak csak akkor, ha kérdezik. Sőt sokszor nekem sem mindent őszintén, inkább csak olyat, amilyet kérdezek, vagy amit fontosnak érez, mert én sem akarom naponta hallgatni, hogy zsíros a hajam, nagy a fenekem, sárga a fogam, vagy nem szép a ruhám. Persze nem mindig teszi, mert sokszor szégyellős, mint a legtöbb gyerek, idegenek előtt!
Az őszinteség csak adott időben, adott helyen, adott személynek erény, minden más esetben bunkóság.
Mellesleg a "járhatok e az anyukáddal?"kérdés nem őszinteségre vonatkozik. Akkor inkább azt kellett volna kérdeznie a pasinak, hogy "mit gondolsz rólam?" Az okébb, de azt sem biztos, hogy neki meg meri mondani a gyerek.
Teljesen rendben van. Gondolom te az apuka lehetsz, azért keresed a kákán a csomót. Ha a gyerek fel tudta fogni azt a traumát, hogy a szülei elválnak, akkor ahhoz képest egy ilyen kis kedves beszélgetés nem okozhat neki túl nagy szellemi erőfeszítést.
A pasi gondolom komolyan tervez anyukával, ezért szeretne jó kapcsolatot a gyerekkel kialakítani, annak meg az a módja, hogy beszélget vele.
"szellemi erőfeszítést"? Tudod te miről beszélsz? Ez érzelmi dolog, köze sincs a szellemi képességekhez..
Szerintem meg anyuka rokona, talán a nagyi, vagy nagynéni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!