Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek egy 34 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy 34 éves férfihoz kislány egy 24 éves lány?

Figyelt kérdés
10 év korkülönbség sok? Vajon komolyan akarhat tőlem valamit, vagy csak szexet?

2020. júl. 16. 00:45
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
76%
még ippeg jó de már necces.Kivéve, ha a lány koraérett.
2020. júl. 16. 00:46
 2/15 anonim ***** válasza:
43%
1+ Kérdezd meg tőle:D
2020. júl. 16. 00:47
 3/15 anonim ***** válasza:
72%

Nem. Főleg ha a kislány már dolgozik és van fogalma a felnőtt életről, a felnőttek világáról. Ha otthon lakik és/vagy még egyetemista, a családja ellátja pénzzel, nem sok gondja volt eddig az életben, akkor lehetnek gondok. Ugyanígy akkor is, ha még ilyen szavakat használ, hogy ő még élni akar, a legfontosabbak neki a bulizás, utazgatás, ki mit posztolt face-re, instára. Ha ilyen kaliberű dolgok érdeklik, akkor is kislány a 34 éves férfihoz.

De 20-25 között is léteznek felnőtt gondolkodású, viselkedésű, életmódot folytató csajok, vagy akikben van potenciál hogy hamarosan azok legyenek. Szóval a kor önmagában nem mond semmit. Az egyik nagyszüleim között is pont 10 év volt, ráadásul papa volt 30 amikor "összejöttek", és aztán jól megvoltak együtt egy 46 évig tartó házasságban.

2020. júl. 16. 00:50
 4/15 anonim ***** válasza:
69%
Nem. Egy 44 éveshez sem.
2020. júl. 16. 04:43
 5/15 anonim ***** válasza:
71%
Már korábbi kérdésekre is leírtam, hogy én a környezetemben 3 olyan párkapcsolatot is ismerek, amely 10 évnél nagyobb korkülönbségű, és mindhárom hosszú távon sikeresnek bizonyult, házassággal, gyerekekkel, harmonikus családi élettel. A szeretet és az összeillés a fontos, ha ez megvan, akkor a korkülönbség lényegtelen tényező.
2020. júl. 16. 07:20
 6/15 anonim ***** válasza:
24%
Én nem hiszek azokban a párkapcsolatokban, ahol nagy a korkülönbségek a felek között. 🤷🏻‍♀️
2020. júl. 16. 07:26
 7/15 anonim ***** válasza:
73%
A férjemmel pont ekkora kulonbseg van a kapcsolatunkban, de szerintem ez nagyon emberfuggo, hogy mukodhet-e. Nalunk működik már 5 eve, de engem például a cikkeim, írásaim alapján mindig valahova 30-35 koze saccolnak, aztan meg látom a meglepődest a kommentszekcioban, amikor utánam neznek, és rajonnek, hogy 24 eves vagyok. Szóval nagy esellyel van bennem egy kis koravenseg, ami kiegyensúlyozza a dolgokat. Más esetekben lehet nem mukodne, mert pl. sok baratnomnel látom, hogy ők meg mást akarnak, inkább a buli, pasizas tarsai. Náluk ertelemszeruen nem mukodne.
2020. júl. 16. 09:25
 8/15 anonim ***** válasza:
68%
Köztünk 11 év van, 20 éve élünk a legnagyobb szeretetben és boldogságban együtt. 😊
2020. júl. 16. 09:48
 9/15 anonim ***** válasza:
64%
Én ennyi idős lányként, úgy érzem, hogy még "kislány" vagyok agyban. Éretlennek találna egy ilyen korú pasi szerintem, bár lehet, hogy valakinek pont ez vonzó. Én is dolgozok, külön élek egy éve, de ettől még nem lettem hirtelen felnőtt..
2020. júl. 16. 12:01
 10/15 A kérdező kommentje:
Én is úgy érzem, hogy köztem és egy 30 éves nő között nagy különbség van. Egy 4 évvel fiatalabb nő biztos vonzóbb lenne neki meg érettebb.
2020. júl. 16. 12:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!