Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy 34 éves férfihoz kislány egy 24 éves lány?
Figyelt kérdés
10 év korkülönbség sok? Vajon komolyan akarhat tőlem valamit, vagy csak szexet?2020. júl. 16. 00:45
11/15 anonim válasza:
Akkor szerintem meg is válaszoltad a kérdésedet :) ha te nem érzed úgy, hogy mukodne, akkor mindegy hogy nekem vagy más valaszolonak mukodott, mert neked nagy eséllyel nem fog.
12/15 anonim válasza:
10 év.
Nem 17 vagy 18 vagy már, most már elmegy a 10 év.
Amúgy meg... Ne mások döntsék már el, hogy kivel kell lenned.
A másik.. A kotodbeli fiúk tuti ellenezni fogják, és azt mondják majd, hogy csak szexelni akar... Mert elvesznek tőlük...
13/15 anonim válasza:
12. Én 26 éves, összességében jó pasi vagyok és nem irigylem a 30-as férfiaktól a korombeli pár évvel fiatalabb csajokat. Aki vonzó férfi, annak jut nő 18 évesen, 25 évesen, 35 évesen is, később is. Ilyen gyakorlatilag nincs, hogy valakinek azért nem jut nő, mert mások elveszik előle. Nem is értem mi ez a gyűlölködés a korosztályok között (ugyanez fordítva amikor lekisgyerekezik a fiatal férfiakat az idősebbek.). Egyszer én is leszek harmincas mellesleg és van egy elképzelésem hogy milyen lesz, ahogy az idősebb férfiak is voltak fiatalok egyszer, tehát bele kellene tudni képzelni magunkat a másik helyzetébe. Ilyenkor a saját belső bizonytalanságukat vetítik ki egy másik csoportra az emberek, amikor pl más korosztályokat szidnak ebben a kérdésben.
14/15 anonim válasza:
13-as.
pedig sajnos van ez a nevezzük úgy gyűlölködés. Sajnos érezhető.
De egyébként igen, aki jól néz ki, jóképű annak jut nő minden korosztályban. Igen ez ilyen egyszerű.
15/15 anonim válasza:
Szerintem nem. Ennél több is lehetne. Sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!