Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, nektek nem megdöbbentő, hogy ezen az oldalon mennyi 30 év körüli kan csorgatja a nyálát 15-16 éves kislányokra?
A szép és fiatal mindkét nemnek tetszik, felesleges álszenteskedni.
Nőkből ugyan úgy a frusztrált, baszatlan ocsmányságok járnak csak ide, akik itt fejtik ki a dühüket a férfi nem iránt, és csak a szar ömlik a szájukból. Azzal a különbséggel, hogy ők fel is pontozgatják egymást, mert annyira mentális toprongyok, hogy még ez is kell a lelki békéjükhöz.
15-16??? Ne nevettess.
11 éves voltam, mikor a barátnőmmel szólássá vált a "hasat ki, mellet be, bamba pofa". Mert 30-40+ éves férfiak folyamat beszólogattak. És mi a nyomibb fajták voltunk. Azt sem tudtuk, mi a szex, de voltak, akik már megdugtak volna.
Úgyhogy nem, nem megdöbbentő.
Szerintem ezen semelyik nő nem lepődik meg, mert ő is volt 15 éves.
Szerintem nincs olyan köztünk aki ha csak futólag is de nem kapott félreérthetetlen megjegyzést jóval korosabb férfiaktól kamaszként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!