Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak számomra megdöbbentő az ilyen pofátlan pénzéhesség?
Múlthét szombaton voltunk anyukám szülőfalujában, ahol 12 évig éltem (általános iskola hatodik) és aztán költöztünk Budapestre.
Így ismerek itt egy két embert, sőt igazából mindenkit, nem túl nagy a falu.
A nővéremnek lesz a születésnapja, és itt lakik egy neves kutyatenyésztő, tőle vettünk a sógorommal a nővéremnek egy kiskutyát.
A történet szempontjából fontos,hogy a sógorom gazdag, Porsche Panamerája van, ez egy jó 20 millió forint értékű autó.
Ezzel jöttünk ide a faluba, és amíg a sógorom intézte az anyagiakat, én már kimentem a kiskutyával a kocsiba.
Rövidesen arra jött egy volt osztálytársam, aki nagyon tetszett is anno, de mindig is az elérhetetlen kategória volt nekem.(már nem annyira szép, de most is tetszik)
Pont szálltam volna be a kocsiba, de megszólított, megismert.
Tök jól elbeszélgettünk, nagyon közvetlen és kedves volt.
Idővel kijött a sógorom is, köszöntek egymásnak, én pedig ezzel elköszöntem a lánytól, mentünk haza.
Másnap a lány írt facebookon, elkezdtünk beszélgetni, és tényleg nagyon jót beszélgettünk, mindenfélét, tényleg tartalmas volt.
Kérdezte,hogy én dolgozok e,mondtam,hogy nem, tanulok.
Aztán valamiért megkérdezte,hogy a szüleim amúgy mit dolgoznak?Leírtam,hogy faterom villamosvezető, anyukám meg óvónő.
Aztán jött a ja értem, kérdezem miért, hát csak.
Beszélgetünk tovább, jön a következő kérdés,hogy a haverom mit dolgozik?Kérdezem milyen haverom?Akivel a kutyát vettük.Ja, ő nem a haverom, a sógorom, és vállalkozó.
Ezután még beszélgettünk kicsit, majd egyre kevesebbet, majd szinte semmit.
Egyik nap látom,hogy a sógorom, és a csaj mostantól ismerősök.
Néztem nagyot, hát mondom jó.
Aztán pont egy családi összejövetelen kérdezi a sógorom,hogy ki ez a csaj?És mutatja,hogy facebookon ráírt, a csaj,hogy szia,mizu, meg ő is jelölte be.
A sógorom 26 éves, a csaj 18.A sógoromnak kint van,hogy házas, két gyerekük van, tele van a közösségi oldala a családi fotókkal.Mit akar ez a csaj?Teljesen hülye?
Mert aztán utólag összeállt a kép,hogy miért volt fontos a szüleim szakmája, gondolom az érdekelte,hogy kié az autó, kinek van ennyi pénze.
Mikor rájött,hogy nem nekem, akkor szinte le is rázott...nem tudom,hogy sírjak vagy nevessek?Kicsit persze rosszul is esik, de le vagyok döbbenve,hogy ilyen létezik...
Nem csak neked. Számomra is fura. Ilyenkor mindíg elgondolkodom, milyen nevelést kapott az ilyen lány?
Engem arra neveltek szüleim, hogy tanuljak és magam érjem el a céljaim. Nőként jól érzem magam, hogy van saját keresetem és fenn tudoktartani olyan életet egyedül is amibe belefér az utazás időnként a kocsi és a hobbim. Párom is nagyra tartja ezeket, ezzel nem azt mondom, hogy az én gondolkodásmódom a helyes, csak szerintem nem kéne olyasmit elvárni a nőknek aminek ők a tizedét nem tudják nyújtani. A másik mikor a fiatal lányok próbálnak egy család életébe belemászni. Nekem ez undorító. Persze ha apuka hagyja akkor ő a fő hunyó. De szerintem jóérzésű ember nem kezd foglalt személlyel.
5-ös
Nem, b**i vagyok, és a fiúakt szeretem.
Most mit akarsz elérni?Szerintem egyértelmű a kérdésben,hogy azt hittem lehet valami, és közben csak a pénz érdekli...esetleg nem mész el tudósnak?Nagy dolgokat tudnál ám felfedezni...
Nem örültem volna, mert nem örülök, ha azért szeretnek amim van.Azért szeressenek amilyen én vagyok...inkább elszomorítana, ha csak a pénzem miatt nyomulnának rám.
A sógorom pedig mindenki visszajelöl, mert annyi emberrel találkozik, hogy nem tudja ki kicsoda, és így a legegyszerűbb. (azt meg látta,hogy én vagyok a csajjal a közös ismerőse)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!