Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan megdöbbentő, ha valaki 20 évesen szűz, hisz félig meddig még gyerek?
Figyelt kérdés
2019. jan. 24. 20:34
1/25 anonim válasza:
20 évesen gyerek? Na ne nevettess. Egyébként azzal, hogy szűz, semmi baj nincs.
2/25 anonim válasza:
Nekem nem az, rengeteg ilyet ismerek, nőknél kevésbé, ott csak a duci csajok szüzek max, 1-2, meg aki nagyon nem akart senkivel se semmit.
3/25 A kérdező kommentje:
Hát ez nekem fura egy 16 éves még gyerek 20 éves meg felnőtt
2019. jan. 24. 20:41
4/25 anonim válasza:
A 20 felnőtt. Van, akinek már gyereke is van.
5/25 anonim válasza:
Szomorú ha valaki 20 évesen még gyerek. Én egy 16 évest sem feltétlenül gondolok már gyereknek ha normális mentalitású. A döntései nagy részét meg tudja okosan hozni egyedül is. Nem véletlenül gondolja ezt a törvény is így sok szempontból. Ahogy szexualitás tekintetében sem gondolom, hogy 16-17 évesen már annyira tiltani kéne ettől. vagy ne lenne rá elég érett. De semmi baj nincs azzal, ha valaki 20 évesen szűz. Azzal sincs, ha 30 évesen az.
6/25 anonim válasza:
Az nem gáz ha valaki 20 évesen szűz, de ha valaki ennyi idősen még gyereknek tartja magát, az megdöbbentő :D
7/25 A kérdező kommentje:
Hát de azelőtt 5 éve 15 volt és az nem valami sok idő
2019. jan. 24. 20:49
8/25 anonim válasza:
ja, egy 35 éves 20 éve még csak 15 volt. 20 év is elszáll pillanatok alatt. 20 évesen már teljes értékű felnőtt ember, szavazati joggal.
9/25 A kérdező kommentje:
Jó akkor se teljesen felnőtt
2019. jan. 24. 21:41
10/25 anonim válasza:
Hàt ha nem is akar az lenni, csak anyuci szoknyàjàn ülni, felőlem teheti 40 éves koràban is.
A szüzesség meg csak egy àllapot.
Én 16 éves voltam mikor először lefeküdtem valakivel, ma meg 34 éves édesanya vagyok.
Az évek elrepülnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!