Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan megdöbbentő, ha valaki 20 évesen szűz, hisz félig meddig még gyerek?
Figyelt kérdés
2019. jan. 24. 20:34
11/25 anonim válasza:
Ha 25 évesen meg 20 volt 5 éve. Akkor 60 évesen is gyerek?
20 évesen már a tini korból is kinőtt.
12/25 anonim válasza:
Akkor maradj gyerek, ha annyira akarsz :D
13/25 anonim válasza:
Semmi gond nincs azzal, hogy szűz vagy,sőt! Nagyra értékelendő!!! Viszont gyerek már nem vagy, csak fiatal.
14/25 anonim válasza:
Érdekes, én 26 évesen visszagondolva a 20 éves önmagamra azt mondom, hogy nagyon gyerek voltam még hiába voltam papíron nagykorú, de semmit nem tudtam még az életről. De embere válogatja.
Azért megdöbbentő, mert manapság az a divat, hogy tizenévesen kezdenek nemi életet élni. De szerintem mindenki akkor veszítse el, amikor úgy érzi, hogy itt az ideje. Én még 25 évesen sem éreztem magamat készen rá, meg is lett a böjtje, hogy hagytam ravenni magamat.
15/25 anonim válasza:
"Azért megdöbbentő, mert manapság az a divat, hogy tizenévesen kezdenek nemi életet élni. "
Régebben 20 körül családot alapítottak.
16/25 A Tengerész válasza:
Ne hallgass a kaffogókra! Se a szüzességgel, se a "még félig gyerek"-séggel semmi baj nincs. Amerikában 23 éves kor alatt egy sört se ihatsz a kocsmában, szóval a 20 éves az lehet felnőtt is megy gyerek is, ahogy a körülmények kényszerítik az embert. Szerencsés az akinek a körülmények megengedik, hogy sokáig élvezze a gyerekkort. Van egy mondás is : "Akit az istenek szeretnek, megtartják sokáig gyereknek." Viszont senki nem kívánja azokat a "nehéz időket" amik a fiúkat kényszeréretté tették, 20 éves hadnagyok vezényeltek embereket a háborúban halálba és 20 éves lánykákat tettek özveggyé a bombák. Szóval fel a fejjel! Szerencsés korban élsz, megengedhetsz magadnak egy kicsit hosszabb gyerekkort.
17/25 anonim válasza:
Azért megdöbbentő, mert manapság a nagycsoportban szokás elveszíteni.
18/25 A kérdező kommentje:
Te Miquel egy idióta vagy
2019. jan. 28. 12:25
19/25 anonim válasza:
20 évesen még gyereknek érzed magad? Mivel foglalkozol? Tanulsz még? Dolgozol már? A szüzesség nem gáz, én is ennyi idősen veszítettem el. De én bánom hogy nem hamarabb. Ilyenkor kell tapasztalatot gyűjteni, kiélni magad, amíg lehet.
20/25 A kérdező kommentje:
24 vagyok pontosan
2019. jan. 29. 08:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!