Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
170 centisen és 51 kilóval tényleg csak egy gyerek vagyok és sose lesz kapcsolatom?
Pakolj fel magadra egy kis mekit. Mert elegge vekonyka lehetsz. Vagy edz valamit.
De ez a csaj egy igazi vadparaszt volt, honnan szedted ezt te ossze? -.-“
Az almod ne az legyen, hogy legyen baratnod. Ez rossz megkozelites, ez mindenkinek kijar altalaban, az alom meg egy felsobb magasztos cel, aminek a beteljesules/elerese szellemi es lelki eretseget von maga utan.
Ne magasztold a noket, ne istenitsd oket, ne vond oket holmi felsobb osztalyba, ahova te belepest nem nyerhetsz kozejuk.
En csak ennyit akartam irni.
Természetesen lehet barátnőd, én is ismerek 170 centis fiút, akinek gyönyörű barátnője van.
Viszont az 51 kilóval tényleg kezdened kéne valamit, nem bántásból. Igen, írtad, hogy genetika, de azért valamennyit próbálj meg hízni, mert én pl. 167 centi vagyok 48 kilóval, és egy lánynál már ez is vékony. Hát még egy fiúnál.
Párom se lehet sokkal több kg nálad, bár ő mellé magasabb (180 körül) és kisfiús arcú. Nem lehetetlen, hogy párt találj. Azt meg ott kell hagyni, aki ilyeneket mond, mint ez a lány. A férfiasság inkább belső tulajdonságokon múlik.
22n
Honnan saccolta meg hány kiló lehetsz?
Vannak alacsony, vékony lányok. Másrészt rengeteg az elhízott az ember, te akkor szerencsédre nem közéjük tartozol.
165 centihez vagyok 55 kiló, és nagyon vékonynak nézek ki, úgyhogy inkább el se merlek képzelni :)
A magassággal nincs baj, de nem szokott elfújni a szél? Ha nem tudsz hízni, edzhetsz is, hátha segít.
Én 172 cm vagyok, de 75 kg.
A titkot úgy hívják, hogy testedzés, gyúrás. Igaz alacsony vagyok, ami tényleg negatív a nők nagy része szemében, de ezt azért egy kva jó testalkattal kompenzálom.
Az a vicc, hogy tizenévesen ugyanehhez a magassághoz én is ilyen 50-55 kiló voltam. Genetika, mi?...
Nem a magasságodtól vagy gyerek külsőre, hanem hogy mellé még olyan vékony is vagy.
"Jártam orvoshoz" Úristen. Miért nem konditerembe jársz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!