Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen jól működő párkapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen jól működő párkapcsolatok, társkeresési sikertörténetek vannak a környezetetekben?

Figyelt kérdés

Nyilván az oldal jellegéből adódóan senki sem dicsekedni jár ide, de jó lenne, ha a sok játszmázós, megcsalós, toxikus párkapcsolatok között "megemlékeznénk" arról, hogy ilyen is van.

Milyen jól működő párkapcsolatokat ismertek (akár saját, akár másé)? Mitől működik jól? Ismertek-e társkeresési sikersztorikat, és szerintetek mit csináltak jól a felek, hogy egymásra találtak?

2021. júl. 2. 19:41
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Akiknek jól működő párkapcsolatuk van, azok csak színészek. Mind színészek, színpad az egész.😅
2021. júl. 2. 20:01
 2/9 anonim ***** válasza:
85%
Nekünk jól működő kapcsolatunk van, és a közeli baráti körben, akiknek belelátok jobban az életébe, szintén azt látom, hogy többségében nem csak kirakatboldogságról van szó. Szerintem nincs nagy titok, jól választottunk párt, összeillünk, nincsenek nagy eltérések a komoly dolgokban, hogy aztán fájdalmas kompromisszumokat kelljen kötni. Azonos célok, hasonló életfelfogás és hozzáállás a világhoz és a párunkhoz. Kb ez a siker receptje, szerintem.
2021. júl. 2. 20:06
 3/9 anonim ***** válasza:
77%
1# Hadd cáfoljalak meg:) Egy jól működő kapcsolat hogy lenne kirakat? Az igazi kapcsolatok sosem látványosak, de ettől még léteznek jó kapcsolatok
2021. júl. 2. 20:45
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Több is volt, sajnos mindegyiknek az egyik fél halála vetett véget. Az egyik éppen mostanában történt, nagyon szomorú vagyok miatta. Irigylésre méltó pár volt, a férj halt meg.

74N

2021. júl. 2. 20:47
 5/9 anonim ***** válasza:
61%

Azt tudom mondani mint 3-as. Az itt kiirt kérdések zöméhez már hozzá sem tudok lassan szólni, mert ugyan nem tökéletes a kapcsolatunk, viszont mindent megtudunk beszélni, oldani, sokszor kompromisszumok nélkül. De a kérdések alatt leginkább olyan problémák fordulnak elő, amik egy komoly kapcsolatnál nem kéne, hogy releváns legyen. Kezdve, hogy az online térbe tett gesztusok mennyire számítanak, a bizalmatlanság, a másik átformálása.

Nekünk ez sosem volt gond, mert azonos értekeket vallunk, amiben különbözünk abban kiegészítjük egymást és nem konfliktust generál. Riszteletben tudjuk tartani, ha a másik másként látja a dolgokat és ha olyan helyzet adódik, hogy mégis közösen kell döntést hoznunk, miközben ellentétes a nézetünk, akkor mindig meg tudjuk beszélni, érveket felsorakoztatva pro és kontra és kihozni úgy a helyzetet, hogy az ránk nézve minél kevesebb veszteséggel járjon. De ilyen ritkán van, és észérvekkel mindig meg lehet győzni a másikat.

2021. júl. 2. 20:54
 6/9 anonim ***** válasza:

3-as, ne vedd komolyan amit írtam omg 😅

https://www.youtube.com/watch?v=FKtHqT157qI

2021. júl. 2. 20:54
 7/9 anonim ***** válasza:

6#

Uuuu, ezt ismerem, vagyis egyik önkényesben volt róla szó :D (ha mond ez neked valamit, én csak közvetve értesülök a celebvilágról, ez is sok...)

Ugy nem te vagy a Hujber Ferenc? :D

2021. júl. 2. 21:01
 8/9 anonim ***** válasza:
ssshhh titok!!4!!négy!!4!
2021. júl. 2. 21:22
 9/9 anonim ***** válasza:
0%
nyugi, átmeneti állapot az összes ideálisnak hazudott sikerstory is. Ezek a véglények itt is majd rájönnek hogy az ő cukormázas életük sem állandó
2021. júl. 3. 03:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!