Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen jól működő párkapcsolatok, társkeresési sikertörténetek vannak a környezetetekben?
Nyilván az oldal jellegéből adódóan senki sem dicsekedni jár ide, de jó lenne, ha a sok játszmázós, megcsalós, toxikus párkapcsolatok között "megemlékeznénk" arról, hogy ilyen is van.
Milyen jól működő párkapcsolatokat ismertek (akár saját, akár másé)? Mitől működik jól? Ismertek-e társkeresési sikersztorikat, és szerintetek mit csináltak jól a felek, hogy egymásra találtak?
Több is volt, sajnos mindegyiknek az egyik fél halála vetett véget. Az egyik éppen mostanában történt, nagyon szomorú vagyok miatta. Irigylésre méltó pár volt, a férj halt meg.
74N
Azt tudom mondani mint 3-as. Az itt kiirt kérdések zöméhez már hozzá sem tudok lassan szólni, mert ugyan nem tökéletes a kapcsolatunk, viszont mindent megtudunk beszélni, oldani, sokszor kompromisszumok nélkül. De a kérdések alatt leginkább olyan problémák fordulnak elő, amik egy komoly kapcsolatnál nem kéne, hogy releváns legyen. Kezdve, hogy az online térbe tett gesztusok mennyire számítanak, a bizalmatlanság, a másik átformálása.
Nekünk ez sosem volt gond, mert azonos értekeket vallunk, amiben különbözünk abban kiegészítjük egymást és nem konfliktust generál. Riszteletben tudjuk tartani, ha a másik másként látja a dolgokat és ha olyan helyzet adódik, hogy mégis közösen kell döntést hoznunk, miközben ellentétes a nézetünk, akkor mindig meg tudjuk beszélni, érveket felsorakoztatva pro és kontra és kihozni úgy a helyzetet, hogy az ránk nézve minél kevesebb veszteséggel járjon. De ilyen ritkán van, és észérvekkel mindig meg lehet győzni a másikat.
6#
Uuuu, ezt ismerem, vagyis egyik önkényesben volt róla szó :D (ha mond ez neked valamit, én csak közvetve értesülök a celebvilágról, ez is sok...)
Ugy nem te vagy a Hujber Ferenc? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!