Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt párom(lány) napokban rám...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt párom(lány) napokban rám írt egy vicces fotómmal kapcsolatban és később aztmondta fontos voltam neki az életében,de most is. De kapcsolatban van alig 1-2 hónapja,nem problémás ez az ő szempontjából friss új kapcsolatból főleg?

Figyelt kérdés

Harag mentesen mentünk külön ahogy szerette volna. Fél éves dolog ez,addig nem is keresett meg én sem őt,mert hát mégis csak ő akarta a végét ennek..összesen 3 évet voltunk együtt. Különös okot nem is mondott mi vetett véget egy ilyen váll vonás volt ha kérdeztem mondom akkor ok.. Írt jó kedvvel szerintem, mintha mi sem történt volna,nekem ugyan nincs senki jelenleg,ő neki igen. Ő nála azt érzem kapcsolat függő picit,hogy szinte hamar kell partner aztán jön a bumm. És így furcsa volt mikor ezt le írta mert,hát ilyen szituba nem voltam. Talán a fiatalsága miatt ,hogy nem is tudja mit akar még,szárnyait eregeti.

De igazából nem igen tudtam neki mit mondani konkrétan azóta nem keresett,lájkolgat mikor olyanja van.De mintha meg állandó B terv volnék hogy egy biztos pont legyen az életében.. ez meg olyan nemtom,fura. Alig 20 éves

Apukámék szerint.. nem százas csak nézzek körbe mik zajlanak náluk ezzel jön.

2022. aug. 22. 21:27
 1/5 anonim ***** válasza:
Egyetértek apukáddal, bármit is jelentsen ez az utolsó mondat.
2022. aug. 22. 21:31
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Van egy ilyen exem, vagyis volt. Szétmentünk, ismerkedett, aztán rájött, hogy mit veszített. Próbált volna megtartani valami lelki támasznak vagy boosternek, de nem mentem bele.
2022. aug. 22. 21:31
 3/5 A kérdező kommentje:

1# : igen ezt többször is elmondta,hogy már most kezdi ezeket,és tönkre tenne.Nem igen díjjazta azt sem mikor megtudta vissza fogadtam régebben egyszer.

2# ebben igen ez a gáz,hogy az egyik fél kb azt csinál amit akar,aztán rá jön még is te vagy a jó,és akkor újra... Áhh. Lehet jó érzés valóban akkor,de bele gondolva mélyebben picit..

2022. aug. 22. 21:42
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha egyszer tovàbb lépett akkor màr nem kapna esélyt soha a büdös életben..ha azt a fél évet gondolkodàssal töltötte volna a kapcsolatotokról az egészen màs helyzet de ìgy..Gondolj bele ameddig te "sìrtál" ő màssal nevetgélt/hempergett. Esélytelen.. szakìts meg vele minden kapcsolatot és lépj tovább
2022. aug. 22. 21:49
 5/5 A kérdező kommentje:
Jogos abszolút. Magamba volt egy ilyen,ha egyedül lett volna oké, picit le tisztul akármi is van a fejében. De ahogy írtad,amíg kattogtam/ kattogok,addig mással nevet meg egyebek...Ezt ha kell meg is merem mondani ha nagyon kell.
2022. aug. 22. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!