Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire számit az ha egy nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire számit az ha egy nő humoros?

Figyelt kérdés

Jobb egy átlagsabb külsejű nő, iszonyat jó humorral, vagy egy nagyon szép nő 0 humorérzékkel?

Egyáltalán számit ez bármit is?

2022. márc. 25. 16:18
A kérdező szavazást indított:
Számít a humor
Nem olyan fontos
17 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Inkább az számít, hogy hasonló legyen a humorotok.

Pl ha neked fekete humorod van és a másik nem vevő erre, akkor ott ette meg a fene az egészet.

2022. márc. 25. 16:21
 2/7 anonim ***** válasza:
Számít. Humoros =/= van humorérzéke. Ha van humorérzéke, az nálam nem hátrány. Ha ezt ki is fejezi, akkor pláne.
2022. márc. 25. 16:23
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Humoros = ő maga vicces. Van humorérzéke = értékeli, ha mások viccesek.

És ahogy 1-es írta, nem árt, ha két ember ugyanazt ért humor alatt.

Pl. egyik exem szerint nagyon vicces vagyok, másik exem szerint egyáltalán nem (egyszer nem nevetett viccemen). Én egyiküket sem tartottam viccesnek. Volt egyszer olyan pasival kalandom, akivel egyfolytában röhögtünk. A családtagjaim, barátaim szerint az vagyok, sokat szoktunk nevetni.

2022. márc. 25. 16:28
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Ismertem egy csajt, aki nagyon intelligens es humoros volt. Es nagyon, de nagyon nem volt szep. Megis sorban alltak nala a ferfiak.

Keves a valoban vicces no (ezert majd kiakad itt a hisztis "noi" brigad), szoval imadjak oket a ferfiak.

2022. márc. 25. 18:38
 5/7 anonim ***** válasza:
6%
A nőknek fura, sokuknak erőltetett humoruk van, így nem jön be.
2022. márc. 25. 23:39
 6/7 anonim ***** válasza:
90%

5

Ez így egy az egyben nem igaz. Az emberek bizonyos humort tanulnak el kicsi korukban otthon, a szüleiktől. Nálunk pl. apám és anyám egyaránt viccesek és nagyon hasonló a humoruk. Amolyan fura, fanyar, visszafogott humoruk van. Nekem és tesómnak (fiú) is ilyesmi. (Anyám mesélte, hogy az ő anyukájának is nagyon jó humora volt, persze ilyenfajta.)

A fb-on szoktam videókat nézni, párszor megpróbáltam magyar férfi humoristákat hallgatni, hát rossz értelemben elájultam, hogy milyen sz.r a legtöbb. Annyira erőltetett, annyira mű, annyira ripacs, hogy már fáj. Külföldiek közül van sok kedvencem, szóval nem az a helyzet, hogy nem tudok értékelni semmit. Pl. egyik kedvencem J. P. Sears, bár mostanában ő is kicsit fárasztó, meg azért rá kell pihenni néha. (De pl. Louis CK-t is szeretem.)

A hétköznapokban összességében alig ismerek olyan igazán vicces embert, akár férfit, akár nőt. Valószínűleg egyfajta udvariasság, csoportnyomás, összetartozás érzés és még ki tudja mik hatására persze az ember elnevetgél mások viccein, de azért nagyon kevés olyan van, hogy tényleg teli szájjal röhögök vkin. Aki most eszembe jut, az pont egy nő. Na ő vele pár perc beszélgetés után könnyesre nevetem magam.

2022. márc. 26. 09:38
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon is számít.

Leginkább az, h olyan legyen a humora, mint a pasié.

Nekem harsány, sokszor pajzán vagy teljesen abszurd humorom van. Egy visszafogott humorú pasi megbotránykozna rajtam, én pedig full unalmasnak tartom a visszafogott humorúakat.

2022. ápr. 7. 00:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!