Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti mit gondoltok a cigany pasikrol? Hatranynak szamit ha egy fiu az? Hiaba jo fej humoros meg igenyes, volt mar ugy hogy feltetek a kovetkezmenyektol? Hogy mit szolnak otthon, vagy a baratnoitek hozza?
Az a tapasztalatom, hogy aki tényleg normális, dolgos, rendes srác, arról általában meg sem tudom mondani, hogy cigány. Elkönyvelem "kicsit erősebb pigmentációjúnak", aztán kész, le van tudva. Csomó ilyen srácot ismerek, akik esetében őszintén megdöbbentem, hogy egyébként mi a származásuk. Az ő esetükben nem lenne hátrány, ez nem zavarna. Nyilván aki ilyen, az ilyen neveltetést is kapott, tehát feltételezem a rokonsága is hasonlóan normális.
Akiről első látásra meg tudom mondani, hogy cigány, mert úgy öltözik/beszél/viselkedik, ő még csak nem is kerül olyan közelségbe hozzám, hogy bemutassa a humorát vagy valami, sőt, nem is igazán kerülök velük egy közegbe. De ha mégis így lenne, esetükben egészen biztosan hátrány lenne. Azt, hogy mások mit szólnak hozzá, barátok, család, az nem érdekel, magamnak választok párt, szóval a magam elvárásai szerint ismerkedek.
Nem nőként, de:
Milyen típusú cigány? Hajlamosak vagyunk a "cigányokat" egyben kezelni, pedig egészen más a beás, az oláh, a gábor, a szintó... (egymást nem igazán szívlekik ezek a csoportok).
Általában azok a tipikus "negatív sztereotípiák" az oláhcigányokra jellemzőek (bicskázás, árállánc, segélyke), mivel ők a legnagyobb cigánycsoport jelenleg.
Ha az enyémhez hasonló az értékrendje, tanult, okos, értelmes ember, rendes "polgári" munkahelye van (nem közmunka, nem olyan, amit csak muszájból csinál), nem üzletel minden szirszarral, ápolt, igényes, nem büntetett előéletű, visszafogott (mondjuk nem hallgat hangszórón kis grófót a buszon, meg úgy egyébként sem és nem hord ujjnyi vastag aranyfukszot), nem telepi, putris cigány, akkor semmi akadalya.
Ha ezekből csak egynek nem felel meg, akkor kizárt dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!