Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek mennyire számít hogy a fiú humoros e vagy sem?
Melyik fiú fogna meg a randin?
1. Randiznál egy fiúval aki jól néz ki, jóképű. Érdeklődik felőled, beszél magáról is, feljönnek témák, de nem poénkodik, nem nevettet meg.
2. Randiznál egy fiúval aki kevésbé helyes. Sokat beszélgettek és hülyéskedik veled, löki a poénokat, sokat nevettek.
Kort is írjatok.
22f
Nagyon fontos a humorérzék, mivel nekem is van, és ha a partnernek nincs, akkor egyszerűen egy fontos dolog hiányzik a kapcsolatból.
Egyébként úgy vettem észre, hogy a jófej, poénkodós pasikra akkor is buknak a csajok, ha nem épp férfiszépség az illető.
ez érdekes,mert állítólag én nagyon helyes csávó vagyok meg úú még nem látott ilyen helyes csávó mint Én :D D ugyanakkor sík hülye :) :D értem ezalatt,imádom baromkodni :D ugyanakkor van határozott oldalam is :D és hadne soroljam :D na erre mit léptek :D ;)
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!