Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mièrt van az, hogy mikor egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mièrt van az, hogy mikor egy nő maga alatt van (pl:szakìtàs miatt) elvàrja,hogy a fèrfi kollègàk ismerősök meghallgassàk, felkaroljàk, megèrtsèk vagy segìtsenek nekik àm fordìtott esetben egy nő kiakad, hogy mit panaszkodsz pasi lètedre?

Figyelt kérdés

Mèg mielőtt nekem esnèl nem szakìtàs utàn vagyok.

Sokszor tapasztaltam ès mondtàk is el nekem a nők, hogy igen ők ezt elvàrjàk, de őket a màsik problèmàja nem èrdekli. Nekik csak az a fontos, hogy őket hallgassàk meg, szòrakoztassàk, ha igènyli, de őket a màsik problèmàja, panaszkodàsa nem èrdekli.

Ez ìgy baromira nem fair..

Van màs is aki többször szembesült ezzel?

2023. júl. 20. 09:11
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:

Utolsò# Igazad van az FB- mindenki csak a jò arcàt mutatja.

Azon a munkahelyen ahol sok nővel dolgoztam a nők megnyiltak nekem mert kevès fiù volt a cègnèl. Arra nem gondoltak, hogy egy idő utàn ez nagyon terhes ès idegesìtő a szàmomra, hogy miközben a munkàmat csinàlnàm folyamatosan mondja, mondja mondja.. ès amikor màr rà szòltam, hogy bocs , de ìgy nem tudok dolgozni mert nem tudok koncentràlbi akkor azonnal felhàborodàs sèrtődès, hogy mièrt nem tudok kèt helyre figyelni.

1 mert q-ra nem èrdekel amit mond

2 belemàszik az auràmba

3 leszìvja az energiàmat

4 nincs benne a munkaszerződèsemben, hogy a női kollèganőket meg kell hallgatnom, meg kell nevettetnem mert különben ők unatkoznak..

Mondom a mostani munkahelyemen noncs gond mert 3 lèpès tàvolsàgot tartok, de persze hallom vissza, hogy nem hideg, visszafogott vagyok.

Nanà mivel tudom, hogy ha közvetlenebb lennèk akkor mi következne megint.

Amùgy egy kollèganőm volt aki ezt szintèn làtta. Ő is panazkodott, szenvedett, tudta, hogy engem ez rohadtul idegesìt ès nevetett mindig mikor làtta, hogy valaki pròbàl ràm akaszkodni.

Amùgy ez a kollèganőm azt mondta, hogy ő imàd szenvedni ès neki kell ez napi szinten, hogy panaszkodhasson, szenvedhessen , de ugyanakkor dicsèrjèk is őt..

Èn mondtam neki, hogy lètre kène hoznqi a nőknek egy zöld vonalat ahol òràkig beszèlgethetnek ès ipanaszkodhatnak, csak ezt iqngyen senki nem vàllalnà ès lehelt a fogadò fèl fejbe lőnè magàt egy hèt utàn.

2023. júl. 20. 13:46
 22/36 anonim ***** válasza:
54%

Tehát ismersz 2-3 stikkes nőt és ez alapján akkor 4milliárd embert ismerni vélsz. :D

Nálunk pl pont a férfi kollégám szokása bemenni valakihez és elkezdeni sztorizgatni, mégse kezdek a neten hisztizni hogy há mé ijenek a faszik hö.

2023. júl. 20. 13:55
 23/36 A kérdező kommentje:

22-e ehelyett ide jossz hisztizni, hogy miert raktam ki ezt a kerdest es probalsz ledegradalni..

Nem 2-3 norol van szo. Az egyik nagy multi cegnel 5 evet dolgoztam ezalatt dolgoztamlegalabb 100 novel, mert helyettesiteni kellett mennem es kepzeld a nok is mentek helyettesiteni mas helyekre cegen belul, 5 ev utan mar nem birtam es at mentem egy joval kisebb ceghez. Na ott mondjuk csak 10 novel dolgoztam az 5 ev alatt, de azt hittem megorulok. Ennyi unatkozo energiavampirt meg nem lattam.

Itt valahogy meg jobban ki jott (az adjal figyelmet, mondjal szepeket nekem, segitsel nekem)

Volt egy kolleganom az konkretan fenyegetett mert nem akartam vele beszelgetni, hogy ki fog engem csinalni es vicsorgott kozben. Tuti, hogy drogozott, mert nem volt normalis es allando hangulatvaltozasai voltak es nem birta elviselni, hogy nem akarok vele beszelgetni. Mondta is, hogy o ezt nem birja ki, mert o arra szamitott mielott at helyeztek melle, hogy en majd szorakoztatom ot..

Gondolom mivel te nem tapasztaltal ilyet szamodra kizart, hogy ez igaz legyen.

Nagyon sok ember ugy gondolkodik, hogy amit o nem hallott, nem latott az nem is letezhet.

Pedig igen..

Ezek utan nem is csoda, hogy elhagytam ezt a szakmat. Annyit elarulok, hogy ez kereskedelemben volt. Tehat boltban doloztam..

Reggel 9-10-tol este 7-8-ig. Magyarul az egesz napod el ment mire haza ertel.

2023. júl. 20. 14:17
 24/36 anonim ***** válasza:
39%

Sehol nem “hisztiztem” azon hogy miért raktad fel a kérdést, nem tudom ezt honnan szeded. :D

Olyat se írtam, hogy nem hiszem el hogy te debilekkel vagy körülvéve. Teljes mértékben elhiszem, csak nem kellene ezt emberek milliárdjaira kivetítened.

Már képzelődsz is, vagy mi?

2023. júl. 20. 14:34
 25/36 anonim ***** válasza:
63%

"Volt egy kolleganom az konkretan fenyegetett mert nem akartam vele beszelgetni, hogy ki fog engem csinalni es vicsorgott kozben."

Ekkora kamut.

2023. júl. 20. 15:01
 26/36 anonim ***** válasza:
53%
Igen, kissé túltoltad, kérdező! Azt meg nem veszed észre, hogy te is azt várod, hogy a válladat veregessék, milyen f@sza csávó vagy. Amennyit itt sztorizgattál, hihető, hogy a melóban te nem csinálod ezt. Csak a nők...
2023. júl. 20. 15:29
 27/36 A kérdező kommentje:

Hol ìrtam, hogy 4 milliàrd nő ilyen??

A kèrdès arra vonatkozik,hogy mièrt gondoljàk a nők akik ilyenek,hogy nekik ez alanyi jogon jàr, ha egy fèrfi csinàlja akkor meg mit panaszkodsz..te fèrfi vagy, te nem csinàlhatod..

Majd ezek utàn egyenjogusàgot akarnak a nők..

2023. júl. 20. 16:00
 28/36 anonim ***** válasza:
42%

Általánosítasz hogy a nők milyenek, feltételeztem mindre gondolsz. A világ lakossága 8milliárd, durván a fele lehet nő, az 4milliárd. Ennyi embert vonsz egy kalap alá.

Amúgy:

1. Amit írsz, az nem általános probléma. Ha neked ilyen emberek vannak a környezetedben az valami lokális gond, keress normális munkahelyet mert ha csak a fele igaz annak amit leírtál, akkor ezt nem lehet ép ésszel bírni.

2. Ennek semmi köze a jogokhoz, egyenjogúsághoz.

2023. júl. 20. 16:10
 29/36 A kérdező kommentje:

Utolsò# Nem figyel.

Màr leìrtam, hogy vàltottam.

Olvass vissza szèpen ès utàna ìrj vèlemènyt.

Bàr kamu lett volna amit leìrtam.

Mièrt olyan nehèz elhinni, hogy vannak ilyen nők is?

Ez nem àltalànosìtàs??

Mikor csak a jòt hisszitek el a nőkről csak azèrt mert ti nők vagytok ès a rossz sèrti az egòtokat..

2023. júl. 21. 08:26
 30/36 anonim ***** válasza:

Komolyan, mutasd már meg hogy hol írtam hogy kamu. Sok munkahelyen vannak debilek, elhiszem hogy a tiéden is.

2023. júl. 21. 08:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!